|
|
#2 |
|
Banned
|
server alana ananı avradınıda veriyonmu len 0rr0spu evladı
senden sever alıp sikilcek öküzlerin böğürmesine az kaldı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
eyyyyy öküz sürüsü
bu ibneden test alıp iyice sömürün para verip server alırsanız kısa sürede türkiye bölümüne gelip böğürmeye başlarsınız o zamanda her türlü küfür mübah olur |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
1 ay, 2 ay, 3 ay secenekleri var kardeş, dolandırıcılar 6 aydn aşağı satmaz. akıl var akıl var, ama olmayanda varmış, sayenizde öğrendik
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaştan test server alan birisi olarak objektif yorumlarımı dile getireyim 1) Digitürk cw kartındaki sd yayınlar güzel ve kesintisiz.Salonlar açıktı 2) Sky italia platformundaki kanallar her servercida olduğu gibi hop 2 den arada bir donmalı zaten sky kanallarını hop 1 den veren türk serverci tanımıyorum. Hop 1 yazanlar ise oscam ile hop 2 leri hop 1 yapmıştır. 3) Fiyatlarına gelince makul fiyatlar bence. Çünkü ağustos ayının başında 0664 kartı olan başka bir servercidan 3 aylık aldığım servera o zaman 50 tl vermiştim ve hd ler sık donmalı idi şimdi dt hd kalmadı ama olsa bile aynı kişiden servera devam etmezdim. Almak isteyenlere sunduğu seçenekleride değerlendirdiğimizde fiyat performans açısından iyi denebilecek düzeyde. Hergün sigara içenler bile kanser olacaklarını bu kadar sorgulamadıklarına göre 1 ila 3 aylık almak bu kadarda riskli değil bence. Lakin gelelim işin diğer boyutuna cw ler dt de kapanırsa işte o zaman şansınıza küsmekten başka yapılabilecek bir durum yok bunuda göz önünüze alınız. Last edited by siber; 11-09-2011 at 09:47 PM. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Yarin öbürgün oç luk yapmazsa verdİĞİ server gayet İyİ özellİkle lİg tv sİz dt İstİyenlere İdeaal bİr server yanlizzzzzzz dİkkatİmden sekmİyen bİr konu oldu ne ntv açilmiyor 7 e brader
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
benim yazım niye silinmiş
|