|
|
#1 |
|
Senior Member
|
http://cs-proton.com/upload/ adresinden cihazınıza uygun yazılımı indirin (örneğin bende Dm800 var ve gemini yüklü.. dreambox enigma2 gemini olanı indirdim. )
İçinden çıkan .ipk uzantılı dosyayı ftp yardımıyla tuxbox klasörünün içine atın. daha sonra cihazınızdan ipk dosyasını kurun.. Restart yaptıktan sonra mavituşla cam menüsünden SPCS seçin. Sonra sarı tuş ile proton tools çalıştırın.Activation code açın.Activate açın.Kod satırına #55#07* yazın.Yeşil tuş ile kaydedip çıkın. İyi günlerde kulanın. NASCAM emulatör olarak çıkanların içinde en hızlı ve stabil dolayısıyla ücretli bir EMULATÖR dür 30 gün free aşaması vardır, 30 gün sonunda cihazınızda çalıştırmanız mümkün değildir. taki emulatör ücretini ödemek kaydıyla....yani bir başka değişle 1 cihazla bir defaya mahsus free alabilirsiniz aynı cihazınıza ikinci bir free şansınız yok. yazılar Ulaş ustamızdan alıntıdır.. birazdan kendim deneyeceğim dm800 de bakalım çalışacakmı..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Evet Arkadaşlar.. Kurulumu Tamamladım.. 31 gün test veriyor.. Skyları vs fta gibi açıyor.. Hop 0 gözülüyor ecm 0.200 felan
donma yok kırılma yok.. lig tv gelene kadar 1 aylık bedava server..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
Bende kurdum..
Tüm ayarları yapdım.. ekranda 31 gün free yazısı çıkdı.. herşey normal fakat.. kanallar açmıyor.. .. cam menüsünden SPCS 2.5.32'i yi seçdim.. .. Bir süre beklemek mi gerekiyor.. yoksa yapılması gereken başka işlem mi var.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
yayınlar geldi..
Arkadaşın dedii gibi.. kanal açış hızı çok iyi.. 1 ay iyi gider.. .. noel baba gibi yetişdi nascam .. : ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
7 ve 42 zaten boş uydular.. İzlenecek birşey yok ... Benim için Önemli olan 13 ve 19'da ki sinema kanalları.. Alt yazı ekleyip.. istediğimi izliyorum Kullandığım cccam serverları da var.. ama bu hızı görünce.. 1 ay sonra eskiye dönmek kötü olacak .. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Junior Member
|
slm ersin kardeş bu alt yazıyı nasıl ekliyorsun birde bu nascam inpax uyduya yükleniyormu
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
ersin kardeş ordamısın.
|