|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Merhaba arkadaşlar 42 Saatlik test dağıtıyorum. Her kullanıcıya 1 defa olmak üzere.
Pm atan arkadaşlara testlerini yolluycam. İpilerini aynı olan userleri kapatıcam. Verdiğim testleri Oscam vs gibi olaylarla paylasıma açmaya çalışanlarıda tespit edip sileceğim. 42 saat dolu dolu test edebilirsiniz. Malum Kanal Açık ; şunu sölemek zorundayım.Malum kanalda donma var ve her an gidebilir hiç bir şekilde kesinlik vermiyorum. SD1 kanalı aktif saten. Sky İt : primafila kanalları aktiftir ama donmalarda olmuyor değil. Viasat 4e: Premier Leagua Channels HD kanallarıda aktiftir. Genelde maç saatinde açılıyor bilen bilir. Sky UK : Premier Leagua Channels HD kanallarıda oradada aktif. Lokalim oldugunda donma yok desem yeridir... Conto tv: Contolar açıktır Bilginize üzerinde biraz beklemelisiniz...Donma olabilir ondada. Genel olarak test edersiniz dediğim gibi ... Canal nederland: Canal nederland gerek 19 derece gereK 23 derece de herhangı bır sıkıntı yok. En son sistem değiştirmede olsa suan sorunsuz... Test verdiğim arkadaşlardan yorumlarını yapacak olanlar yapsınlar ama rica ediyorum ; küfür türü şeyler olmasın. Pm leri cevablıycam. İyi günler herkese
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
alabilirmiyim tets kardeş
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
teşekkurler bi test verirmisin..
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Pmleri cevapladm. Testleri gönderdim arkadaşlar iyi günler
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
ben şu an test ediyorum malum kanal açık şu an bende 4 uydu var çoğu paketi denedim gayet hızlı ve stabil... test için çok teşekkür ederim. saygılar.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
teşekkurler test alabilirmiyim.
|