|
|
#101 |
|
Junior Member
|
sureki calisma icerisindeler
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Banned
|
ne takılması ya crworksler fta gibi açıyor sky italya alman fta gibi açıyor siz hangi cihazı kullanıyorsunuz bende baff 2000 hd 1.3.81 amstar truman yazılım var
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Senior Member
|
avatarcamda cw sorunlu diyorum digitrk ...cihazım dm800 hd
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Banned
|
sorunlu olur tabi arablarda dt kartı bizdekinden fazlamı diyorsunuz yani
ligtv yı bilmem ama digerleri için sidik yarıştıramazlar bizlen |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Banned
|
bende diyorum ki, avatarın yumatu ile nalaşması var baff ve yumatu yani Ali 3602 işlemcili cihazlarda bahsettiğiniz sorunlar yok ben söylediğniz şifreleme sistemlerini fta gibi izliyorum,kısa zamanda sisteme lig ve d smartta sorunsuz bir şekilde eklenecek diyorum
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Member
|
Quote:
sendekı cıhazdan dolayı sen d.t yı daha iyi izleyebılıyor olabılırsın ama şu gerçegı kabul et ilk 2 gun izledıgımız d.t yayını ile şuanda izledıgımız d.t arasında çokfark var ozaman d.t süper hızla açılıyor donmuyor takılmıyordu avatarda şuan ise çok geç açılıyor ve dondugnda kanal degiştirmedıkçe geri gelmıyor cardsharıng ıle yayın alanların çogunda bence dreambox var ve dream de d.t yayınları dıger arkadaşlarında dedıgı gibi bizde sorunlu ama ılk 2 gun d.t fuul olarak avatarda ızlerken ınan hayran kalmıştım okadar hızlı ve güzeldiki yayın hayranlıkla izledım ama okart çekıldıkten sonra başka kart koydular sısteme ve sıstemlerı şuan iyi çalışmıyor enazından biz dreambox kullananlar için ha cihazda dıyorsan sorun bende ccamda var ama d.t ccam çok hızlı ve serı çalışıyor donmada yok umarım avatarcam ılk 2 gun ızledıgım gibi olur kısa zamanda |
|
|
|
|
|
|
#107 | ||
|
Senior Member
|
Quote:
2-3 gün paranın a mına koydular sonra ortadan kayboldular.Msn e bile kimse uğramıyor. Yakında gavat cam diye bir şey daha çıkarırlarsa şaşmam. ![]() Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#108 |
|
Junior Member
|
acaba digitürk kaybettigi paralari bu sekilde gerimi cikariyor?
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Banned
|
|
|