|
|
#21 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Senior Member
|
Quote:
hatta benim linkini gönderdiğim 1 giriş 1 çıkış olan tuner en iyisi.. rev m tuner.. 1-2db farkettiriyor. |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
turuncu kutulu sunray benim bahsettiğim, mavi kutulu değil...
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Yaptığın açıklama gerçekten mantıklı.Ama şöyle mantıklı;daha önde dediğin yerden alışveriş yaptıysan,nasıl yazışman gerektiğini biliyorsan,malının gümrüğe takılıp hiç olmasını göze alıyorsan,cihaz bozuk geldi yada eksik geldi ne yapacağını biliyorsan mantıklı.450 TL YE almak varken neden 600-650 TL ye alayım diyosun.Şundan dolayı; 12 taksite kadar vade farksız taksitle alabilirsin. Bozuldu bozuk çıktı karşında muhatap var.(Ataşehir Uydu) Birebir nette yada telefonda yardımcı olacak birisi var. Gümrük problemi yok. Malum cihaz original image ile boş bişekilde geliyor.Cihazı tanımayanlar için belirtiyorum,hangi image,nasıl yüklenir,kanal lsitesi nasıl düzenlenir yüklenir.Bbunlarla uğraşma derdi yok. Kimse oturduğu yerden para kazanmıyor.Senin bahsettiğin kadar basit değil yani.
|
|
|
|
#26 | |
|
Senior Member
|
Quote:
kısaca taksit seçeneğinden başka hiçbirşey sunmuyorsunuz.. kimse "yardım edeyim"in peşinde değil; herkes "nasıl s.kerim"in peşinde... buradaki çoğu server'cı gibi... |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Junior Member
|
Quote:
|
|
|
|
#28 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Member
|
benim trde incelediğimle dışardaki m tunerli olan seri aynı değil m tunerli olanlarda çift giriş var cihaz arkasında flash backup reset tuşu var yani cihazlı farklı. vede yurtdışı kargo dahil 230 dolar ama ben güvenemiyorum. sorunsuz geliyormu acaba?
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Member
|
fanlı ve aliminyum soğutuculu modelleri var arkadaşlar !!!
aliminyum soğutuculu olanında ısınma sorunu oluyormu? kavga edeceğinize cihazı almayı düşünen arkadaşlara lütfen kullanıcılar yardımcı olsun!!! herkese iyi günler!!!! |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| #yenİ#, 800, dm, hd, se |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|