Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2012, 02:30 PM   #21
Senior Member

Quote:
Originally Posted by dizzynonun View Post
istek üzerine getirildiğini söylemişsin, hala 2.01 ve secondstage'i 82 olan eski ürünleri bulmuşsun rev m tuner'lı diye kandırıp satmaya çalışıyorsun. rev m tuner'da bir giriş, bir çıkış vardır. senin ilanındaki ürün eski üründür. yenilerinde zaten dreambox yazmaz, sunray yazar. dreambox yazanın gümrüğe takılma ihtimali daha yüksektir.

ilanı okuyan herkese yazıyorum. bırakın bu olayı, kendiniz yurtdışından 430 liraya (posta dahil 239 dolar) daha güncel ve gerçekten rev m tuner'lı olanını getirtin.. gümrüğe de takılmayacak şekilde yolluyor hongkong post ile:

http://www.aliexpress.com/product-fm...olesalers.html

ilanını sabote ettiğim için kusura bakma, kimseyi eski ürünü oturduğun yerden 100-150 lira karla satmaya hakkın yok.. kolay gelsin...
BAHSETTİN BU OLSA GEREK http://www.hdtvdreambox.com/products...%28SR4%29.html

lukens is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 02:59 PM   #22
Senior Member

Quote:
Originally Posted by canakan View Post
smart kart okuyucunun açmadığı kart varmı ? modülüne yapıcaksınız
selam dsmart kartı normal slotlarda çalışıyormu ?modülü ne yapacaksınız diye akıl veriyorsunuuz.
emirhan is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 03:45 PM   #23
Senior Member

Quote:
Originally Posted by lukens View Post
hayır bahsettiğim o değil, o en yeni çıkan. 50 dolar daha pahalı ve kablo tv ve karasal yayın tuner'ları var, gereksizler. wifi özelliği var, onun için 50 dolar fazladan vermeye gerek yok bence. diğer herşeyi aynı..

hatta benim linkini gönderdiğim 1 giriş 1 çıkış olan tuner en iyisi.. rev m tuner.. 1-2db farkettiriyor.
dizzynonun is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 03:46 PM   #24
Senior Member

turuncu kutulu sunray benim bahsettiğim, mavi kutulu değil...
Old 02-02-2012, 05:11 PM   #25
Junior Member

Quote:
istek üzerine getirildiğini söylemişsin, hala 2.01 ve secondstage'i 82 olan eski ürünleri bulmuşsun rev m tuner'lı diye kandırıp satmaya çalışıyorsun. rev m tuner'da bir giriş, bir çıkış vardır. senin ilanındaki ürün eski üründür. yenilerinde zaten dreambox yazmaz, sunray yazar. dreambox yazanın gümrüğe takılma ihtimali daha yüksektir.

ilanı okuyan herkese yazıyorum. bırakın bu olayı, kendiniz yurtdışından 430 liraya (posta dahil 239 dolar) daha güncel ve gerçekten rev m tuner'lı olanını getirtin.. gümrüğe de takılmayacak şekilde yolluyor hongkong post ile:

http://www.aliexpress.com/product-fm...olesalers.html

ilanını sabote ettiğim için kusura bakma, kimseyi eski ürünü oturduğun yerden 100-150 lira karla satmaya hakkın yok.. kolay gelsin...
Bende bu şekilde satış yaptığım için cevap yazmak istedim.
Yaptığın açıklama gerçekten mantıklı.Ama şöyle mantıklı;daha önde dediğin yerden alışveriş yaptıysan,nasıl yazışman gerektiğini biliyorsan,malının gümrüğe takılıp hiç olmasını göze alıyorsan,cihaz bozuk geldi yada eksik geldi ne yapacağını biliyorsan mantıklı.450 TL YE almak varken neden 600-650 TL ye alayım diyosun.Şundan dolayı;
12 taksite kadar vade farksız taksitle alabilirsin.
Bozuldu bozuk çıktı karşında muhatap var.(Ataşehir Uydu)
Birebir nette yada telefonda yardımcı olacak birisi var.
Gümrük problemi yok.
Malum cihaz original image ile boş bişekilde geliyor.Cihazı tanımayanlar için belirtiyorum,hangi image,nasıl yüklenir,kanal lsitesi nasıl düzenlenir yüklenir.Bbunlarla uğraşma derdi yok.

Kimse oturduğu yerden para kazanmıyor.Senin bahsettiğin kadar basit değil yani.

Dm800 HD SE-Dm 500 HD-VU+SOLO-VU+DUO-AZBOX
Dikiz ayna GPS-7"GPS-5" GPS-Geri görüş kamerası
atasehiruydu is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 06:47 PM   #26
Senior Member

Quote:
Originally Posted by atasehiruydu View Post
Bende bu şekilde satış yaptığım için cevap yazmak istedim.
Yaptığın açıklama gerçekten mantıklı.Ama şöyle mantıklı;daha önde dediğin yerden alışveriş yaptıysan,nasıl yazışman gerektiğini biliyorsan,malının gümrüğe takılıp hiç olmasını göze alıyorsan,cihaz bozuk geldi yada eksik geldi ne yapacağını biliyorsan mantıklı.450 TL YE almak varken neden 600-650 TL ye alayım diyosun.Şundan dolayı;
12 taksite kadar vade farksız taksitle alabilirsin.
Bozuldu bozuk çıktı karşında muhatap var.(Ataşehir Uydu)
Birebir nette yada telefonda yardımcı olacak birisi var.
Gümrük problemi yok.
Malum cihaz original image ile boş bişekilde geliyor.Cihazı tanımayanlar için belirtiyorum,hangi image,nasıl yüklenir,kanal lsitesi nasıl düzenlenir yüklenir.Bbunlarla uğraşma derdi yok.

Kimse oturduğu yerden para kazanmıyor.Senin bahsettiğin kadar basit değil yani.
bozulursa 1 yıl garanti veriyor satıcı, bozuk gelirse ürünü onaylamazsın, paranı geri alırsın aliexpress'den. yardımcı olacak birileri forumlarda zaten var. bu cihaza uygun image kurmak, ayar çekmek, kanal listesi ayarlamak gibi bilgilerin hepsi de mevcut. gümrükle ilgili bilgiler de forumlarda mevcut. yani bu kadar basit şeyleri yapıp üzerine 200 lira koymak biraz terbiyesizlik oluyor. içim el verse burada millete yardım etmek yerine ben de alıp çatır çatır satarım sizin yaptığınız gibi. herşey para değil...

kısaca taksit seçeneğinden başka hiçbirşey sunmuyorsunuz..

kimse "yardım edeyim"in peşinde değil; herkes "nasıl s.kerim"in peşinde... buradaki çoğu server'cı gibi...
Old 02-02-2012, 07:26 PM   #27
Junior Member

Quote:
bozulursa 1 yıl garanti veriyor satıcı, bozuk gelirse ürünü onaylamazsın, paranı geri alırsın aliexpress'den. yardımcı olacak birileri forumlarda zaten var. bu cihaza uygun image kurmak, ayar çekmek, kanal listesi ayarlamak gibi bilgilerin hepsi de mevcut. gümrükle ilgili bilgiler de forumlarda mevcut. yani bu kadar basit şeyleri yapıp üzerine 200 lira koymak biraz terbiyesizlik oluyor. içim el verse burada millete yardım etmek yerine ben de alıp çatır çatır satarım sizin yaptığınız gibi. herşey para değil...

kısaca taksit seçeneğinden başka hiçbirşey sunmuyorsunuz..

kimse "yardım edeyim"in peşinde değil; herkes "nasıl s.kerim"in peşinde... buradaki çoğu server'cı gibi...
Terbiyesiz sensin.Kimseninin kimseyi "bilmem naptığı" yok.Adam ol güzel konuş.Tartışmasını bilmiyosun öğren.İftira atmaya gerek yok.Kimseye zorla mal satılmıyor.İsteyen tercih eden alır.Yardım etmekten bahsediyosun,al cihazları aldığın paraya ver isteyenlere....Böyle iftira atarakmı yardım ediyosun anlamadım..

Dm800 HD SE-Dm 500 HD-VU+SOLO-VU+DUO-AZBOX
Dikiz ayna GPS-7"GPS-5" GPS-Geri görüş kamerası
atasehiruydu is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 09:09 PM   #28
Senior Member

Quote:
Originally Posted by atasehiruydu View Post
Terbiyesiz sensin.Kimseninin kimseyi "bilmem naptığı" yok.Adam ol güzel konuş.Tartışmasını bilmiyosun öğren.İftira atmaya gerek yok.Kimseye zorla mal satılmıyor.İsteyen tercih eden alır.Yardım etmekten bahsediyosun,al cihazları aldığın paraya ver isteyenlere....Böyle iftira atarakmı yardım ediyosun anlamadım..
cihaz başına 200 liralık iş yapmıyorsun, başka söyleyeceğim birşey yok...
Old 02-02-2012, 09:31 PM   #29
Member

benim trde incelediğimle dışardaki m tunerli olan seri aynı değil m tunerli olanlarda çift giriş var cihaz arkasında flash backup reset tuşu var yani cihazlı farklı. vede yurtdışı kargo dahil 230 dolar ama ben güvenemiyorum. sorunsuz geliyormu acaba?
esperados is offline   Reply With Quote
Old 02-29-2012, 02:38 PM   #30
Member

fanlı ve aliminyum soğutuculu modelleri var arkadaşlar !!!
aliminyum soğutuculu olanında ısınma sorunu oluyormu?
kavga edeceğinize cihazı almayı düşünen arkadaşlara lütfen kullanıcılar yardımcı olsun!!! herkese iyi günler!!!!
iceage is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
#yenİ#, 800, dm, hd, se

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules