|
|
#21 |
|
Member
|
çAnağın arkasından baktığında hotbırd lnb sinin soluna yapıştır hiç bakmadan sonra bir bak 2 side gelmiş.
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Senior Member
|
http://us.aliexpress.com/snapshot/10...Redirect=false
Bundan aldım, gelmesini bekliyorum. 2-3 hafta sonra ayarlarım istediğim uyduları. uyducuya 20-30 para vermektense elinde böyle bir cihaz olması iyidir, her zaman işe yarar... |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Senior Member
|
Quote:
valla hayırlı olsun ufak tefek guzel bırseye benzıyor gelınce bi deneyımlerını yazarsan cok sevınırım bende sıkıldım artık uyduculara para yedırmekten uydu ayarlatıyoruz 30 lıra
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senior Member
|
satfinder 3 ama çok pahalı mükemel ayarlanıyor çok da rahat kullanması. ucuz uydu yon bulucular pek verimli değil.
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior Member
|
gelince görücez, alan herkes iyi yorum yapmış.. pahalı uydu bulucular uydu alıcısına ihtiyaç duymadan, kendi içlerindeki yazılım sayesinde buldukları için pahalılar. ben dreambox'ımda 9 derecenin bir transponder'ını açınca, 10 dolarlık uydu bulucu da sinyal alındığında ötecektir. evdeki birini cepten arayıp sinyal değerlerini her saniye okumasını söylemekten de her gaza geldiğinde uyducu çağırıp para vermekten de iyidir. arkadaşın, akrabanın uydularını ayarlamak da ayrı bir zevk olacak
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| derece, mi |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|