Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2012, 08:04 PM   #11
Senior Member

Quote:
Originally Posted by erkano52 View Post
bu süreç içinde.. btkcam.. Nascam.. ve 3 5 tane test server kullandım.. tam avatarcama para kaptırcaktımki.. bankamatik arızalandı.. parayı yuttu.. 1 gün sonra bankaya gidip parayı aldım.. foruma girdim ve baktım Lig tv felan kapanmış.. o zaman vazgeçtim ve server almadım.. ayrıca bu sene ligtv açılsa bile server almayacağım.. zaten seneye lig tv sıkışacak.. şuan başlamışlar kampanya yapmaya.. bu sene ve önümüzdeki full sene 299 tl imiş.. tabi bu web tv nin fiyatı.
her şeyde bi hayır var dedikleri bu olsun gerek.

fotbolizlerim is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 04:12 AM   #12
Junior Member

Quote:
Originally Posted by cinilileblebi View Post
Arkadaşa katılıyorum, ben ligin gelmeme ihtimaline karşı 3 aylık aldım, zaman zaman geldi zaman gelmedi, 3 aylık 48 tl verdim hiç pişman değilim bitince yine 3 aylık alırım neden mi?

Bir defa kaba bir hesapla zaten dtnin cw yayınları Salonları da katarsanız siz normal yoldan üye olsanız zaten en az aylık sinema paketi eğlence paketi vb zaten 20-25 tl. Alınan serverda yalnızca bu hizmet bile kendi kendini amorti ediyor. Hatta izlediğin lig tvdeki her maç+ hotbirdeki çoğu paketler + sky italia bunlar bonusu oluyor. Ben şahsen aldığım hizmetin etinden sütünde faydalanmak isteyen bir tüketiciyim. Canım sıkılır yabancı dilim olduğu için açarım sky italiadaki Discovery HD veya Natgeo wild vb izlerim. Canal + da maç izlerim geçerim salonlarda film izlerim geçerim nat geo wild tr yi izlerim gibi. Yani sözü uzattım özür dilerim şunu beirtmek isterim ki bizim gibi server alanlara enayi keriz vb denmesinden hoşlanmıyorum. Server= lig tv demek değildir bu yüzden lütfen kendi adınıza konuşun ve server alan insanlara saygılı olun. Bu bir tercihtir, ve kişinin kendisini bağlar.
altına imzamı atarım. evet çoğunluk lig tv için alıyor server ama hotbirdeki paketler bile fazlasıyla yetiyor banada. dt olmasa hiç aramam. ama işin kötü tarafı dt olmayan serverların fiyatı aynı. dt olmayan server fiyatı daha ucuz olmalı ve isteyen istediği paketi seçebilmeli. ben ne ds nede dt için server almam. sadece sky it bile hepsine değer.(yabancı dili olan için çok iyi bence)
sboxs is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 08:01 AM   #13
Junior Member

Filmler icin yabanci dil bilmeyede gerek yok e2 cihaziniz varsa indirin subtitleplayer pluginini 1 dakika icinde istediginiz filme turkce altyazi hazir..
sarilarinsulo is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 10:54 AM   #14
Junior Member

Quote:
Originally Posted by sarilarinsulo View Post
Filmler icin yabanci dil bilmeyede gerek yok e2 cihaziniz varsa indirin subtitleplayer pluginini 1 dakika icinde istediginiz filme turkce altyazi hazir..
atlantada yok malesef. ama sorun değil çat pat anlıyoruz. ingilizcede gelişiyor bu arada bu sayede.
sboxs is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
halleri, sever, son

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules