Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2012, 01:51 PM   #1
Senior Member

Default sever alıcılarının son halleri

önce ligtv daha gitmemişti ligde başlamıştı nasıl olsa gitmicek diye 6 aylık yıllık server aldılar
......
derken ilk şok geldi lig kapandı serverler elde patladı zaten maç harici dreambox u açmayan adamlar bunalıma girdi
......
3 ay sonra biri çıktı ligler geldi bütün severcilere düştü servercilerde hemen ligtv ok donmasız ull yazmaya buna sazan gibi atlayıp 1 aylık 3 aylık aldılar
....
derken 2. şok sonraki hafta lig falan hikaye para yine biyerlere kaçtı
....
2 ay sonra avatarcam çıktı full mull manşetleriyle satıldı hakikaten hepsi açılmıştı hemen gidip 6 aylık alındı
....
derken çok degil 1 gün sonra patladı lig falan açılmadı para yine biyerlere kaçtı
....
hemen 1 gün sonra 9e de ligin açıldıgı haberi çıktı severciler hemen manşet çekti full donmasız lig 9e açıldı bunun için ayrı server alındı ayrıca çanaklar kar sogugunda bi tarafları dona dona çanagı 9e ye çekti
....
derken sessiz bekleyiş sürüyo olan yine paraya oluyo

pokemonkamil is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 01:56 PM   #2
Member

çok iyi ifade etmişsin
kartal3x is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 01:58 PM   #3
Senior Member

ben hiç almadım üstüme alınmıyorum alanlarada acımıyorum kimsenin muhasebecisi degiliz
senty is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 02:13 PM   #4
Banned

Quote:
Originally Posted by pokemonkamil View Post
önce ligtv daha gitmemişti ligde başlamıştı nasıl olsa gitmicek diye 6 aylık yıllık server aldılar
......
derken ilk şok geldi lig kapandı serverler elde patladı zaten maç harici dreambox u açmayan adamlar bunalıma girdi
......
3 ay sonra biri çıktı ligler geldi bütün severcilere düştü servercilerde hemen ligtv ok donmasız ull yazmaya buna sazan gibi atlayıp 1 aylık 3 aylık aldılar
....
....
2 ay sonra avatarcam çıktı full mull manşetleriyle satıldı hakikaten hepsi açılmıştı hemen gidip 6 aylık alındı
....
derken çok degil 1 gün sonra patladı lig falan açılmadı para yine biyerlere kaçtı
....
hemen 1 gün sonra 9e de ligin açıldıgı haberi çıktı severciler hemen manşet çekti full donmasız lig 9e açıldı bunun için ayrı server alındı ayrıca çanaklar kar sogugunda bi tarafları dona dona çanagı 9e ye çekti
....
hayret bi şey sen nasıl oldu da doğru dürüst yorum yapmaya başladın helala olsun. Demekki kimseye küfür etmeden kendine de küfür ettirmeden yazabiliyormuşsun.İnş. hep böyle gider
ucanadam26 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 02:33 PM   #5
Senior Member

Quote:
Originally Posted by ucanadam26 View Post
hayret bi şey sen nasıl oldu da doğru dürüst yorum yapmaya başladın helala olsun. Demekki kimseye küfür etmeden kendine de küfür ettirmeden yazabiliyormuşsun.İnş. hep böyle gider
lan ben kime küfür etmişim bulun gösterin he kendime küfür ettiriyosun diyosun zaten millet birbirine ana avrat gidiyo arada banada kaynıyolar ben napıyım
pokemonkamil is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 02:41 PM   #6
Member

hergün yeni servercılar türüyor.canı sıkılan server cı oluyor.nick aldıkça yep yeni yüzle hizmetle karşımıza çıkanlara selam olsun
Shakespeare is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 02:55 PM   #7
Senior Member

Quote:
Originally Posted by pokemonkamil View Post
......
......
....
....
....
....
....
kazanan servercıler oldu kaybeden yine server alanlar oldu çünkü para çokan cebe girmişti
ahmett is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 03:16 PM   #8
Junior Member

ben 3 aylik aliyorum, ligtv kapaninca yine 3 aylik uzattim ve acilmasa yinede bu sekil devam ederim cümkü benim icin hersey ligtv degil
Slim2 is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 04:51 PM   #9
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Slim2 View Post
ben 3 aylik aliyorum, ligtv kapaninca yine 3 aylik uzattim ve acilmasa yinede bu sekil devam ederim cümkü benim icin hersey ligtv degil
Arkadaşa katılıyorum, ben ligin gelmeme ihtimaline karşı 3 aylık aldım, zaman zaman geldi zaman gelmedi, 3 aylık 48 tl verdim hiç pişman değilim bitince yine 3 aylık alırım neden mi?

Bir defa kaba bir hesapla zaten dtnin cw yayınları Salonları da katarsanız siz normal yoldan üye olsanız zaten en az aylık sinema paketi eğlence paketi vb zaten 20-25 tl. Alınan serverda yalnızca bu hizmet bile kendi kendini amorti ediyor. Hatta izlediğin lig tvdeki her maç+ hotbirdeki çoğu paketler + sky italia bunlar bonusu oluyor. Ben şahsen aldığım hizmetin etinden sütünde faydalanmak isteyen bir tüketiciyim. Canım sıkılır yabancı dilim olduğu için açarım sky italiadaki Discovery HD veya Natgeo wild vb izlerim. Canal + da maç izlerim geçerim salonlarda film izlerim geçerim nat geo wild tr yi izlerim gibi. Yani sözü uzattım özür dilerim şunu beirtmek isterim ki bizim gibi server alanlara enayi keriz vb denmesinden hoşlanmıyorum. Server= lig tv demek değildir bu yüzden lütfen kendi adınıza konuşun ve server alan insanlara saygılı olun. Bu bir tercihtir, ve kişinin kendisini bağlar.
cinilileblebi is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2012, 07:56 PM   #10
Senior Member

bu süreç içinde.. btkcam.. Nascam.. ve 3 5 tane test server kullandım.. tam avatarcama para kaptırcaktımki.. bankamatik arızalandı.. parayı yuttu.. 1 gün sonra bankaya gidip parayı aldım.. foruma girdim ve baktım Lig tv felan kapanmış.. o zaman vazgeçtim ve server almadım.. ayrıca bu sene ligtv açılsa bile server almayacağım.. zaten seneye lig tv sıkışacak.. şuan başlamışlar kampanya yapmaya.. bu sene ve önümüzdeki full sene 299 tl imiş.. tabi bu web tv nin fiyatı.
erkano52 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
halleri, sever, son

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules