|
|
#51 |
|
Banned
|
ama sunu sölim ben senin gibi adamlara test vermem hepiniz aynı o.cocuğunuz belli zaten. SEN MSN ekliyorsn test verir misin lan zaten sen adam olsan once bir selam verirsin testini ole alırsın ibne adam olmadıgın burdan belli
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Konu Simdi ben degilim benden cikti Konu Sen Milleti dolandirmana izin mi verecem sandin Orosbu Cocugu,O Dolandirdigin Kisiler bu Forumdakiler hepsi Anani Siiksin....Bunun Pesini Birakmicam Bu dell62 Pezevengin dolandirdigi Madur Kisiler buyurun ispati Siz Karar verin Arkadaslar ! http://cardsharing.us/forum/turkey/1...landirici.html sade bu degil buda Forumda baska Madur Kardesimiz http://cardsharing.us/forum/turkey/1...ver-almam.html Bunlari sana yedirtecem PKK´Li Vatan Haini Pic Seni Milleti Dolandiramicaksin Yakinda PKK Dernegine ne gibi yardimlarin var onlarida ispat edecem merak etme sen !! Herkes görecek senin gercek Yüzünü !! |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Senior Member
|
Güncel
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Senior Member
|
Güncel
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Senior Member
|
Evet Herzaman Güncel kalsin Bu Konu Arkadaslar!!!
...Bir Arkadas daha dolandirildi neticede kimse kolay kazanmiyor Parayi !! Dikkat edin buna |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Banned
|
evet bir arkadaşa daha kaymışlar arkadan diyor..travesti derneği başkanı furkanefe takipte..devamlı güncel kalsın bana kaysınlar diyor furkanefe..isteksiz sex ürünü , üretim hatası,babanı tanırdım bi yanlışını görmedim ancak furkanefede hata yapmışş..keşke baban dışarı boşalsaydı be oğlum..
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Member
|
arkadaşım belkide verilen tepkilerden doğrudur ki arslan.32 @.... arkadaş maç saatinde yayını stabil vermeye başlamış.BİZİM HAYKIRIŞIMIZ vermediği zamanlardandı kendisi çıkıp sorun var düzelteceğim vs falan deyip insanları ciddiye alsaydı bu tarz konular açılmayacaktı...YANLIŞMIYIM?
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Junior Member
|
bu arkadaştan yayın alan varmı sabahtan beri yayın yok msn dede görünmüyor..
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Banned
|
|
|