|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Arkadaslar blakhole image kullaniyorum addonsta kurmamama karsilik avatarcam gozukmuyor ama vti panele kurdum aktif calisiyor, addonstada cccam calisiyor .Sorum su;ikisininde ayni anda calisma imkani var mi? Yoksa addonstaki cccam calisirken vti paneldeki avatar devreden cikiyor mu? Su an ikiside aktif olmasina karsin sadece cccam caliyor gorunuyor Avatarin calisip calismadigini pc den kontrol olanagimiz varmi?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Avatarcamm mı kaldı aq herkes cccam peşindeyken avatarcam 2 gün sürdü sıkmışim bu avatarcamı salla
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Kufur etmenin bir anlami yok ,ayni sey btcam , nasscam icinde gecerli ,iki cam biri addons ta biri vti panelde calisabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
adam soru sormus kufur ediyorsun salak salak. ergenmisin nesin anlamadimki.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
eren20 ben senin şahsına küfür etmedim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
çalışmaz. Avatarcam aktif oldugu zaman ekrana welcome to avatarcam server yazısı gelir. Aksi halde baglanmıyordur.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
Gercekten merak ettim, su an vti panelde avatar aktif , addonsta common intarface etkin, kanallar calisiyor ,infoya baktigimda common interface gozukuyor sadece perde gerisinde avatarcam calisiyor, belki iki cami ayni anda calistirirsak kirilma donma belkide kanallarin acilmasinda hizlanma olacak, ogrenmek istedigim bu mumkun mu? Ayrica lig olmus olmamis benim icin onemli degil, yurt disinda yasadigim icin 7 derecedeki normal kanallar ile ize yetiyor euro kanallarindaki bal , kil dokucu krem ve almanya daki mobel reklamlarindan biktik, yani star ,kanal d nin TURKiYE yayini izlemek bile ayricalik, yani herkesin kendine gore bir hakli nedeni var, herkese saygilar...
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
bu avatarcam bende denicem halen oluyormu bu 30 Günlük Test ?
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
![]() |