|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Selamlar.Arkadaslar,Lig TV yayInI 7e 9e ok.9e 24 saat olacak yakInda.7e ise maca bir saat kala acIlIyor ve mac bittikten sonra 8-9 saat daha acIk.Server donmasIzdIr.Keyifle mac seyretmek isteyen - MSN eklesin.Bugun Samsun -FB macIna test verecegim.Fiyatlar baska serefsiz ve para pesinde olan servercilere baksanIz cok uygundur.Acele edin testi sadece ilk 20 kisiye verecegim.Test dagItImI saat 16.00'da baslayacaktIr.
NOT:MSN - NewcamdAli@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
10 tane test yerim kaldI
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Testler bitmistir.Mac sonu herkes yorum bIraksIn lutfen.ilginiz icin tesekkurler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
Şimdi maçtan sonra kimler ne şekilde yorum yapmış takip edeceğim. Büyük ihtimalle yeni üyelikler yorum yapacaktır
ayrıca illa ki bir tane daha senin üyeliğin vardır bide onunla yorum tamam. Konuya kimse test isterim diye yazmamış sen 20 tane bitti diyorsun helal olsun millete ne kadar da aç varmış. Ama sende haklısın bu kadar keriz bir toplum olduktan sonra yemesi zevkli olur. Başarılar.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
tazmania cok akIllIsIn bravo
Nerden anladIn benim yapacagImI?? Ya dolandIrIcImIyIm ben?Benim ikinci uyeligim yok ve olmayacaktIr.Ben ac olsaydIm digerleri gibi serveri 150 tl ye satardIm.Benim fiyat ise sadece 20 tl bile degil.Bundan sonra bana bide laf mI atacaksin???Millet herseyi bilir ve gorur.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
hodri meydan bana test ver gel msn de görüşelim serverın iyise alıcam sonucuda buraya yazacam ama aylık alırım ona göre
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
|
|