Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2012, 03:25 PM   #21
Senior Member

Quote:
Originally Posted by dell62 View Post
nasrettin hoca ; orda 3 tane server aldılar aylık ! 3ünüde oscam e koydular çift ip oscamden anlamıyorsan ole diyim sana
banane be ne haliniz varsa görün
1-2 tilkinin s-iki

Nasrettinhoca is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 03:52 PM   #22
Senior Member

Quote:
nasrettin hoca ; orda 3 tane server aldılar aylık ! 3ünüde oscam e koydular çift ip oscamden anlamıyorsan ole diyim sana
cenkmy nickiyle server satan yavşak senmisin len pkk lı puşt
keloglan is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 04:44 PM   #23
Banned

Quote:
Originally Posted by keloglan View Post
cenkmy nickiyle server satan yavşak senmisin len pkk lı puşt
lan olm siktirgit cenkmy alakam
dell62 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 05:10 PM   #24
Member

bak arkadaşım sana sövmek küfür etmek istemiyorum sebebi ise belki buradaki servercler seni kötülüyorum veya senin alyhine yazıp serverinin sattırmamak istiyorum gibilerinde birşeyler düşünebilir.ANCAK:
şu gerçek serverinde 9 derece var diye satıyorsun insanlar kanıp alıyorlar peşinden 2 adet veya 1 adet cline veriyorsun yok satırı birinden alacağım yok efendim yayında sorun var gibi bahaneler üretiyorsun.
BU YALAN MI?
ben arkadaşıma server aldığımda seni ben tavsiye ettim çünki hem 9 dereceden hemde diğer paketlerden istifade etsin diye.
ŞİMDİ sen mi yalan söylüyorsun ben mi?BEN YALAN SÖYLÜYORSAM DÜNYANIN EN BÜYÜK küfürlerini bana edebilirsin ve eğer ben yanlışsam yalan söylüyorsam Allah şahidimdir sana 1 saat içinde 1ooo tl para yatırmazsam adam değilim.
NOI:bu arada arkadaşın diğer paketlerde de açma gibi bir lüksü yok çünki onlarda açılmıyor hotbırdde göstermelik bbc hd vb kanalları açıyor sadece.
forpoto is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 06:18 PM   #25
Banned

Quote:
Originally Posted by forpoto View Post
bak arkadaşım sana sövmek küfür etmek istemiyorum sebebi ise belki buradaki servercler seni kötülüyorum veya senin alyhine yazıp serverinin sattırmamak istiyorum gibilerinde birşeyler düşünebilir.ANCAK:
şu gerçek serverinde 9 derece var diye satıyorsun insanlar kanıp alıyorlar peşinden 2 adet veya 1 adet cline veriyorsun yok satırı birinden alacağım yok efendim yayında sorun var gibi bahaneler üretiyorsun.
BU YALAN MI?
ben arkadaşıma server aldığımda seni ben tavsiye ettim çünki hem 9 dereceden hemde diğer paketlerden istifade etsin diye.
ŞİMDİ sen mi yalan söylüyorsun ben mi?BEN YALAN SÖYLÜYORSAM DÜNYANIN EN BÜYÜK küfürlerini bana edebilirsin ve eğer ben yanlışsam yalan söylüyorsam Allah şahidimdir sana 1 saat içinde 1ooo tl para yatırmazsam adam değilim.
NOI:bu arada arkadaşın diğer paketlerde de açma gibi bir lüksü yok çünki onlarda açılmıyor hotbırdde göstermelik bbc hd vb kanalları açıyor sadece.
9 derece yayınını verdim ispatlarım sana ortada göt gibi kalırsın
dell62 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2012, 06:35 PM   #26
Member

Quote:
9 derece yayınını verdim ispatlarım sana ortada göt gibi kalırsın
ulan İBİNE 5 dakika yayın vermişsin adama bu mu yayın vermek sonra bende açık diye iddaa etmişsin.
arkadaşlar sizi TEMİN EDİYORUM Kİ bu şahıs yalancıdır dolandurucudur şu anda bu YAVŞAK heriften test alanlara sesleniyorum tabi fake olmayanlardan söylediklerimi 2 kişi onayladı.
SON OLARAK SEN TAM BİR o.ç SUN
MUBAREK GÜN KÜFÜR ETTİRCEN ADAMI.
forpoto is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 02:33 AM   #27
Senior Member

>>> dell62 gavadi ne oldu bak her Pisligin ortaya cikiyor iste !!!! Göt oldun iste !!

Bunlara ne Diceksin bakalim ???
furpoto Kardes Harfi harfine cikardi Tüm Pisligini ortaliga...!!

Sen Git Dagdaki Kankalarin Pkkli´Picilerini Dolandir!!
Amiina Koduguumun Ibnesii...

Burdaki Insanlar Enai degil Seni Adam saniyor Server aliyor ,oysa sen Milleti Düdeklemeye Calisiyorsun.....Ayip ayip Bir Insanda Utanma arlanma olur. Sende de o Yok zate.....
Siktiir git bu Forumdan Vatansiz Piic,hatda Vatanimizdan da defol Kuzey irakataki Kanlalarinin Yanina defol git....Senin Gibi Piclerin yeri yok burda
FurkanEfe is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 02:37 AM   #28
Senior Member

arkadaşlarım merhaba ; benım bu dell62 ' midir nedir o arkadaşla hiç bir alakam yok.Bunu kim neden sölemek istiyor anlamış değilim. Keloglan arkadaşın yarası varki bu denli gocunuyor. Lütfen beni o insanlarla bir tutmayın iyi günler dilerim bu tür konuda ismimin geçmesi beni rahatsız eder sonuçta. kendınıze iyi bakın bır yanlısı düzeltmek istedim..
cenkmy is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 02:42 AM   #29
Senior Member

Quote:
Originally Posted by furkanefe View Post
>>> dell62 gavadi ne oldu bak her pisligin ortaya cikiyor iste !!!! Göt oldun iste !!

Bunlara ne diceksin bakalim ???
furpoto kardes harfi harfine cikardi tüm pisligini ortaliga...!!

sen git dagdaki kankalarin pkkli´picilerini dolandir!!
Amiina koduguumun ibnesii...

burdaki insanlar enai degil seni adam saniyor server aliyor ,oysa sen milleti düdeklemeye calisiyorsun.....ayip ayip bir insanda utanma arlanma olur. Sende de o yok zate.....
Siktiir git bu forumdan vatansiz piic,hatda vatanimizdan da defol kuzey irakataki kanlalarinin yanina defol git....senin gibi piclerin yeri yok burda

.............G...ü...n...c...e...l...........
Old 02-04-2012, 03:48 PM   #30
Senior Member

dell62 >>>arslan.61-hotmail.de(carkma Almanya Email Adressi) bu Dolandiriciya dikat Arkadaslar
Reply

Tags
arslan62@htmldolandirici

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules