|
|
#1 |
|
Banned
|
Evet beyler maçlarda normal Lig TV yerine Lig TV HD'nin açılması gerekiyor. Ben 5000 TL'lik televizyonum ve 1000 TL'lik uydu alıcım olmasına rağmen, fakir p.içler gibi çamurdan farksız görüntülü maçları izlemek zorunda mıyım? Aranızdan bazıları diyecek ki: "O zaman HD ekipmanı olmayanlar ne yapsın?". Yıl olmuş 2012. Hala sd ekipman kullanan fakirlerin zaten Lig Tv neyine !!!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
fakir ...ler yerine zangin ...i desen dha iyi olur madem bu kadar paran var git digitürk hd al gerizekalı adam
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
DT'nin o beş para etmez cihazlarını kullanmak zorunda olmasam zaten 1 saniye beklemez hemen üye olurum. Ayrıca senin de ağzı kokan aç fakirin biri olduğun anlaşıldı.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
açıkçası dreambox 500s kulanıyorum ama televizyonum okadar düşük bir televizyon değil öyle idare ediyoruz... Ha bide çoğu kişi gibi benimde fazla param olmadığı için ligtv ve digitürkü ekonomik şekilde izlemenin yolu cardsharingi tercih etmiş bulunmaktayım... Senin gibi zengin züpesi değilim sırf ligtv hd izlemek istiyorsan ve bukadar paran varsa 2 saatliğine digitürk cihazına katlan
tvimi merak ediyorsan altaki linke bak züppee: http://www.arcelik.com.tr/led-televi...elevizyon.html |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
Malafatcan kutuyu almayana gerek yok. Yeni cikan TV'lerde direkt karti takiyorsun calisiyor biliyorsun receiveri kendi icerisinde kutusuna katlanmamis olursun
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
arkadasın yoruma katılıyorum
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Banned
|
Quote:
fakir işi takılma sen git en pahallısını al en büyüğünü al malafatcan |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
Buraya üye olduğumdan beri bir kere bile küfür etmedim ama sen tam küfür edilmeliksin. Bu yazdıklarına inanamıyorum hayretle bakıyorum. Yazık sana..
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
Üye olsana manyak zengin. 5000+1000 fena para değil 600 daha ver HD izle maçları
Bizimde ekipman HD ama halen fakiriz |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| açılsın, lig tv, lig tv hd, maçlarda, yerine |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|