|
|
#31 |
|
Banned
|
ben bu forumdan şimdiye kadar 12 kişiye test verdim, üzerine iyi veya kötü yazan ya da tavsiye eden/etmeyen 1-2 kişidir. Sonra burası sahtekar dolu oluyor... sen ii olanı, dürüst olanı ön plana çıkarmazsan, bunun bilgisini ve önerisini paylaşmazsan şikayet etmeye hakkın yok.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Senior Member
|
Arkadaşlar bende 4yıldır server kullanirim.iyi kötü oldu farketmez.ama artık karar verdim.cccam ile daha isim kalmadı.avatarcam almayı dusunuyordum o da araplarin elinde diye tereddüt içindeyim.btk cam var.şu an ücretsiz olarak kullanıyorum.eğer dt irde*o ile açılırsa btk cam almayı (para verip) düşünüyorum.inanın cccam çok sıktı.ve insanların fazlasıyla paralariyla oynadilar zaten.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
Banned
|
ZatenCCCam yeterince sıktığı için mgcamd olarak hizmet veriyoruz.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Senior Member
|
bundan 2 ay önce hiçbir serverci gelmiyordu foruma birden bire forum serverci dolmus ne güzel bu arkadasların hepsi 2,5 ay önce nerdeydi
|
|
|
#35 |
|
Banned
|
burdaydım ben valla
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Senior Member
|
bende uzun zamandır izliyorum cccamdan dreambox.servis in serverini kullanıyorum sıkıntı çekmedim daha. umarım böyle devam eder. malum kanala gelince açılırsa en iyi onda çalışıyor bence
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| İŞte, bikaç, ettim, server, test |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|