Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2012, 08:09 PM   #1
Junior Member

Default Bikaç server test ettim İŞte yorumlarim

öncelikle test taleplerimi sadece 15-30 dk ile sınırlı tuttum. beleş izleme kullanma ve kul hakkına girmesin. asıl amacım cwler mmx ve salon vs çok fanatik maç hastası değilim. arada ve olursa da gs maçlarına bakarsam o bana yeter.
gerçekten samimi yorum yapacağım.

ilk karakartal test aldım. ama 9 derece o sıra bende anten ayarım olmadığından yok idi. serverı seri geçişli ve cw lerde donma yok. ligv 7 de malum tüm serverlar gibi gidip geliyor idi. ancak bana dürüst bir arkadaş olarak göründü. fiyat ve performans da server alınabilecek kalitede bir arkadaş yorumunu samimiyetle yapmak lazım.

sonra q sullivan ile görüştüm. ama test almadım bikaç soru sordum oda cevapladı ama iyi niyetli gibi geldi bana ancak dediğim gibi test almadım.

sonra kabel ile görüştüm çok hızlı ve seri olarak yardımcı oldu. nedendir bilmem hem 7 hem 9 bi farklı geldi bana. çok seri hızlı donmasız takılmasız kırılmasız kendileride çok ilgili, ancak maalesef aylık yada 3 aylık değil kendi değimi ile "5aylık deseniz olmuyor maalesef üzgünüm" durumu beni çok üzdü. gerçekten almak isterdim. konusuna yorumda yaptım uzunca. tek diyebileceğim inşallah en kısa zamanda en azından 3 aylık satışa başlar. kaliteli server ve servercı.

sonra kaliteli server, 7 ve 9 da donmasız yayın izledim. özellikle 7 bazen hani ilk yarı yada 2. yarı sonunda fta gibi olan yayınlardandı. cw lerde de donma kırılma görünmedi. malum kanal açılma hızı da tatmin edici idi. yani, hani nedir dense mümkünse kabel yada ----------- derim.

son olarak da noadvertising dan aldığım test için yorum yapayım. maaşallah hızlı ve çok ilgili alakalı insanlar. forum sitelerine üye oldum formu doldurdum msn ekleyip test istedim. samimiyetle söylüyorum anında forum üye ismimi sorup testi verdiler. 7 derece standart serverlar gibi ama cw lerde donma kırılma görmedim. 7 sanırım bugüne özel hemen hemen hiç takılıp donmadı, 9 zaten malum anladığım kadarı ile 9 herkes de stabil artık. fiyat ve performans açısından geçekten ideal seviyelerde. ancak dediğim gibi. msnde hemen ve anında her sorunuza cevabı alabiliyorsunuz. almayı düşünenler bana göre sorun yaşamayacaklardır. çok hoş bir msn muhabbeti yaptık saygılı efendi insanlar.

mudanyalı ya gelince. 20 liraya aylık test verdiğinden test atmek isterdim ama edemedim, diyecektim ki msnine geldi ve adam gibi sordum . 15-30 dk test istiyorum. amaç 7-9 malum lig açılış ve geçiş hızlarına bakmak ve cw donma takılma kırılma testlerini yapmak dedim sormadan testi gönderdi sağolsun. sadece şunu söyleyeceğim, kabel-------------mudanyalı sanki aynı çalıyor serverları, çok hızlı 7-9 lig açılışlarında bekleme yapmıyor geçişler hızlı donma kırılma takılma görülmedi. noadvertising a da haksızlık etmeyelim. yayınlarda hiç sorun yok sadece bazen o da sadece lig de kanal gelmesi milisaniyelerle bekleme yapıyor. benim cihazdan da olabilir. ama açılınca hiç bir sorun yok.

burada test edilen isimler değil sistemler serverlar olmuştur. 15-30 dk yeterli test süreleridir ciddi olanlar için.

bu testler sonucunda anladığım. aslında serverlarda çok sıkıntı yok. en azından benim test ettiklerimde. bu arada halen kullandığım 6 aylık almıştım 1 ayı bile kalmamış olan serverımın servercımın telefonları kullanılmıyor mesajı verdiği ve cw lerde çok sık donma takılma ve kırılma yaptığı 7 de lig hemen hemen hiç izlenemez olduğu ve muhatabım olmadığı düşünüldüğünde-yinede hakkını yemeyelim en azından aboneliğim kapalı değil oda kapatılmış olabilirdi.-

burada önemli olan destek ve muhatap ve tabiki de ekonomi. bu cccami alanlar şuan için söyleyelim 7-9 lig ve 7 deki cw ler için alıyorlar ağırlıklı olarak. ancak önümüzü göremediğimiz bir ortam irde*o ve tff sorunları ne olacağını bilememek herkesi korkutuyor anlaşılan. servercı haklı olarak cw ler var en azından 6 aydan aşağı vermek istemiyor. alıcı da 1 ay sonra hepsi gidebilir diye aylık almak istiyor. bende aylık satışların tüm serverlara en azından 3 aylık serverların satışa çıkmasını destekliyorum. 6-12 aylık almak istemeyenler zaten aylık 3 aylık satanlara gidiyorlar mecburen de olsa. onların içerisinde de çok kaliteli insanlar var. daha doğrusu serverlar diyelim .. mudanyalı karakartal noadvertising aylık veriyorlar ciddi alıcılara ve alanların sorun yaşayacağını kesinlikle düşünmüyorum. kaliteli server 3 aydan aşağı vermiyor ama 50 ye veriyor. oda bir alternatif, kabel 6 aydan aşağı şimdilik vermiyor, ben ısrar etsemde oda 3 ay 50 kampanyası yapsa çok tutulur diyebilirim.

hesabınızı kitabınızı yapın, ona göre davranın tüm test veren arkadaşlara emekleri ve hakları için tekrar çok teşekkür ediyorum. siteyi gereksiz çekişme ve karşılıklı atışma alanına çevirmenin alemide yok. isteyene test veriliyor ve gerçekten çok kaliteli server ve servercılar var.

son olarak, ne olacağı belli değil evet ama, imkanı olan biran önce 9 dereceye bir anten lnb uydursun. gerçekten irde*odan önceki sorunsuz kaliteli lig yayınlarına dönülmüş görünüyor.

anti parantez

gün boyu bu karda kışta çatılarda anten ayarladık durduk. bu arada bu vesile ile bikaç konuya açıklık getireyim. çok araştırmıştım bende bir çok arkadaş gibi net bir yanıt alamamıştım bazı konularda 7 ve 9 u aynı çanak ile izleme konusu için.

öncelikle merkezi sistem santralı bulunanlarda santrala bağlı bir digi çanağı var ise ve satC mdu girişinden bağlı ise, hiç uğraşmasınlar. bu lnb ile aynı anda 7 ve 9 daki lig tv yi izleyemiyorlar. test edilmiştir. mdu lnb ler sadece digi kanallarına özgü olup, efet başka uydulardan da yayınlar alıyorlar ancak 9 daki lig tvyi alamıyor. hiç ama hiç uğraşmayın.

60lık orjinal digi çanağına universal lnb ile ve mevcut ayarlarına göre antenin arkasından bakınca sola doğru sadece 2-3 mm -dikkat cm değil mm- çevirerek her iki uyduyu da 7 ve 9 u %72 kalite ile yakalayabiliyorlar.
cihazdan boş bir yeni uydu tanımlayın. universal lnb yi direk cihaza verin diseqler kapalı olsun. 2 adet yeni tp tanımlayın. 12130-27500-h(bu 9 için) 11492-30000-v(bu da 7 için lig frekansları) tp elle kanall ara listesinde bu ikisi üzerinde gidip gelerek. antenin her iki kanalda da yaklaşık %70 kalite de sinyal alacak şekilde ince ayar yapın.

tek sorunum şuan santral ile kendi 7-9 gösteren universallnbli sistemimi birleştirmek. onun içinde sipariş ettim. opsiyon swich diye bişey deneyeceğim. şimdilik sök tak yapıyorum.

hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. saygılarımla.

monkey3737 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:17 PM   #2
Junior Member

cok güzel paylaşım olmuş server alacaklar için bende araştirma içindeydim değerlendireceğim yazdıklarini.
nekostyle is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:18 PM   #3
Banned

teşekkürler hafız ayrıntılı bi şekilde yazmışın
MESSIIIII is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:18 PM   #4
Senior Member

onu bunu bilmem ama @loisricardogonzales arkadaşın serverı çok stabildi fta kanallar gibi açılıyordu kanallar
ahmett is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:23 PM   #5
Junior Member

Quote:
Originally Posted by ahmett View Post
onu bunu bilmem ama @loisricardogonzales arkadaşın serverı çok stabildi fta kanallar gibi açılıyordu kanallar
lig 1-2 7 derecede durumu nedir donma takılma vs
nekostyle is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:23 PM   #6
Senior Member

kabel in server ı dörtdörtlük gerçekten
rammusty is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:25 PM   #7
Senior Member

Quote:
Originally Posted by nekostyle View Post
lig 1-2 7 derecede durumu nedir donma takılma vs
serverı test ederken maç yoktu diğer kanallar süper açıyordu lig tv konusunda kimden alsam herkesin aynı donuyor
ahmett is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:26 PM   #8
Junior Member

Mükemmel bir paylaşım olmuş. Elinize sağlık.
painclub is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:30 PM   #9
Member

bu serverciler buraya konu açıp daha sonra test istendiğinde g_t leri havaya kalkıyor mesela anlattığı kabel neymişmiş 6 aylıktan 5 ay olsa yine olmuyomuş ne lkan bu devlet erkanı mı belirledi bu testleri neyse ağzımı fazla bozmadan kabele selam ederek verdiğiniz bilgilere tşk ederiz.
forpoto is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2012, 08:32 PM   #10
Banned

güzel olmuş sanırım monkey arkadaş bizden test aldı ama test edemedi anladığım kadarı ile ama yine de zaman ayırıp yazması güzel
alacak arkadaşlara da ışık olmuş
ahmett arkadaşa teşekkürler bizim için güzel şeyler yazmış... bu kadar şeyi yazarken arkadaşlar kötü tarafları da yazarlarsa herken kendini geliştirir.
Bu arada yineliyorum L*G tv için garanti veren dolandırıcıdır...
UNUTMAYIN
loisricardogonzales is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
İŞte, bikaç, ettim, server, test

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules