|
|
#11 | |
|
Member
|
Quote:
yenı kartları gelecekmiş ve eskısı kadar hızlı stabıl ve net izlenecekmiş ben elamanın dedıgını yazıyorum sana hatta haftaya ok açıcaz abi dedi
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
haftada 2 maç yapıyorlar bunlar açıncaya kadar lig bitecek.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Senior Member
|
evet lig bitecek pazar bjk fener maçına yetişşsse hdler tadından yenmez
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Junior Member
|
1. si maclarda acılmaması diger teamların tmp klasoru altındaki ecm.info dosyasından cw leri calmaları. 2. si figi amcalar bizi mahkemeye vermek icin ugras veriyor. yeni guncelleme ile tmp klasorundeki ecm.info da bilgi gorunmeyecek.pazartesi yada salı yayınlarınız aktif olacak saygılar.
|
|
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
|
http://www.avatarsat.com/vb/ kendi forumları burası
ordan sorun
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Banned
|
hiç kimse birbirini kandırmasın avatarın şu tek eksiği lig olmaması yoksa server kalitesi olarak cccam dan 10 kat daha kaliteli ve hızlı 13 19 ve 7 deki perfonmas mükemmel sky italya cccamda sürekli kırılmalı oysa vatarda takılma bile yok sanki cccam da lig çok kaliteli hangimiz bir maçı 90 dk takılmadan donmadan seyrettik çamur atmak hakaret etmek çok kolay birde gerçekleri görebilsek ne güzel olur
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
Nass Camda Çalışmalara Başlamış
http://translate.google.com.tr/trans...on.net%2Fvb%2F Dt İçin Baskı Yapalım |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
|
hiç kimse birbirini kandırmasın demişsin ama bu arap kahpeleri milleti kandırdı işte. Dt full hd diyerek kazıkladılar. Hala gelip avatarı savununuyorsun. Sende mi onlardansın? Tr den avatarcam alanların tamamına yakını dt full açıyor diye aldı. Bana sky ı hotbird ü anlatma.
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Banned
|
Quote:
ben arap falanda değilim ama bu işlerin milliyieçilikle bir alakası yok bu millet yıllardır avrupaya özendide ne oldu fransızların yaptığına bak ellerine bir fırsat geçse gurbetçi kardeşlerimizi bir kaşık suda boğacaklar siz haken avrupalı olmaya devam edin. |
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| avatarcam, ne, oldu, patladımı |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|