|
|
#1 |
|
Junior Member
|
hani bu ara kimse bişey demiyor
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
devam filmi ile bomba gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
bomba gibi girdi server piyasasına erkenden söndü. ama duyumlarıma göre bu ay içerisinde dt nin full olarak sorunsuz hizmete sokacakları ve bunun için ciddi çalışma içinde olduklarını biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Senior Member
|
Quote:
hadi bakalim hayirlisi bekleyip görcez
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Senior Member
|
Quote:
Kaynak kim dark53? Adamlar msn e bile girmez oldu. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
puhahaa
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
evet şuan için avatar sadece 13 derece için alınır çunku herşey fuul
zaten ılkgunlerdekı kartları aynı sorunsuz açıyor herşeyi ama d.t için kullandıkları kart gerçekten çok dandık şuan hiçbir ccamde donma kırılmaz olmazken bunların d.t hem donuyor hemde çok geç açıyor ama ılk aldıgımız gun aynı 13 dekı gibi açıyordu sonra kartları yandı ve yerıne bu dandık kartı taktılar eger dogru ıse (ben pek ınanmıyorum) önumuzdekı hafta kartları gelecekmiş ay sonuda d.s bakalım ne kadar dogru görecegız |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
kaynak ilk el. full paket ilk avatarcamda izlendi bu emu için çok iyi bir gelişme. alanlarında şu anda mağdur olmaları da bir gerçek aynı zamanda. tdw de emu deşifre olunca acele davranarak piyasaya giriş yaptılar. zamanlamaları hiç iyi değildi. para ödeyip alanların mağduriyetini gidermek için. kaybettikleri günü servere ekleyeceklerdir. ben iyimser bakıyorum şu anda olaya. alanların şubat sonuna kadar sabırla beklemelerini tavsiye ediyorum. eğer bu süre içinde hala mağduriyetleri devam ediyorsa bende bu kişilerin kendimce peşini bırakmayacağım.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
|
|