|
|
#31 |
|
Banned
|
ulanlı mulanlı konusma suandan kast etmedık burada yorum atanlarda suandan bahsetmıyor hanı az once antalya ts macı vardı ya ondan kkonustuk sorun yok dıye 9 ıcın anladın suandegıl sen zaman kavramını anlayamamıssın bırader
lafın olmasın zaten bana karsı rahat ol buradakı yorumlar az oncekı maca gore ıdı .. ok
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Banned
|
cakallık falanda yaptıgım yok saatarkende kımseye malum kanal garantısı etmıyorum sen cakallık yapma..
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Banned
|
Quote:
male nİn mali tam bu herİfİ tarİf edİyor :d |
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Junior Member
|
bende kalitaliserverden aliyorum ve memnunum hepsi yolunda
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Senior Member
|
sana küfür edenlere ana bacı saydırcaktım ama şu yazdığını gördükten sonra okkalı küfürü hakettiğini anla..... ağzını yüzünü sickeyim amın oğlu diyorum.
eccm le digitürk arasında nasıl bağlantı kuruyorsun sığır. kullanılan kartın kaç server tarafından kullanıldığı ve bu serverlara bağlanan kullanıcı sayısının artması eccm değerini yükseltir suratına fışkırttığım malı. karşılıklı internet hızından ve aradaki mesafeden bahsetsemde anlamazsın. bilge adamlık taslama fena sickerim 6 ay gödünün üstüne oturamazsın. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Banned
|
sagoll tsk ederım herkese yardımcı olmaya calıstık kardesım testlerımızde ama suanmevcut testlerı kapadım artık ıspatlıycak bır durum yok detaylı bılgı almak ısteyenler gelsın
http://www.noadvertising.net |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Member
|
male-29 arkadaşın abonesiyim sıkıntı yok serverda.kötü olsa ben yazarım foruma zaten...lig tv için laf ediyorsan eurobird 9 da yayın çok güzel.7 derece kimsede stabil değil...ama eurobird den sorunsuz izliyorum maçları...yiğidi öldür hakkını ver...
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Banned
|
malum kanalı sattıktan sonra garanti veremem diyemem geçliğe hayır.
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Senior Member
|
bu o-rospu çocugunun tinercilerin siki altında inlediği günleri görmek istiyorum
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| çoook, donuyor |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|