Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-04-2012, 08:44 PM   #21
Senior Member

bende baştan sona okudum ,bence sabitlenmesi gereken bir konu ama admin kim onu bile bilmiyorum . BEn mudanyalıdan server almak istiyorum ama adamdan banka bilgilerini istedim, adama birşey sorulmuyor test mi istiyorsun diye hemen damgaladı beni cevapları ters geldi bana . biz müşteriyiz sen satıcısın biraz kibar olman lazım ben böyle düşünüyorum . Eğer bana pm veya msnden banka bilgilerini atarsa kendisinden server alacam .

erdenyavuz is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 08:47 PM   #22
Member

Teşekkürler Arkadaşlar.. Harbi Güzel Çalışma Yapmışın.. Ama Shreakserversi de deneseydin keşke.. Bi ara oda verdiydi test..
kayadr is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 08:59 PM   #23
Banned

ben bugün bir server aldım. kafam da rahat onca test yapınca bilinçlide oluyorsunuz. başka arkadaşlarda var bu sitede doğru dürüst tarafsız olarak yorum ve test yapabilecek. artık onlar elini taşın altına koysunlar derim.
bi çok başka kaliteli servercı arkadaş da vardır mutlaka. malum lig 7e de gidince kimse bu işe el atmadı, servercılar kaçak sayıldı bisürü laf söylendi. birçok yeni emu türedi. ne zaman 9e conax geldi ortalık yine alevlendi. dikkat etmek lazım. gerçekten kaliteli ve uzun süredir bu işi yapan arkadaşları tercih etmek lazım. yeniler ne olaak derseniz. birileride burada onları test edecek ve harbi doğru ve tarafsız yorumlar ile gerçekleri söyleyerek sisteme enjekte edecek.

9e yayını nereden geliyor almanya. digi yayını alman kanalına veriyor oda müşterilerine kendi dağıttığı kutu ve kartlarla izletiyor.

conax olarak şifrelenmiş bu kartlardan birçok kullanıcı var. digi nin veya ds nin türk kullanıcıları gibi düşünün.

dolayısı ile conax çözüldü cw gibi düşünün. diginin eski sistemi nasıl çözüldü hala salonlar mmx film kanalları açık, onun gibi sisteme card paylaşım yolu ile veriliyor.
bunun çözümü ya alman kanalına verilen yayın durdurulacak, ki bir sürü tazminat vs. onca alamn kanalı üyesi vsvs. yada alman kanalının kartları ve hatta cihazları değişecek, yine kanala artı yük ve digi bile bunu bu sezonun ne olacağı belli değilken zor yapar gibi duruyor.

sonuçta bir müddet daha benim tahminim ise-sadece tahmin nolmaz nolmaz- bu sezon 9e den maçlar izlenir gibime geliyor. onun için 9e ye geçmekte fayda var.

test işini de aslında belki de adminler el atıp bir inceleme deneme grubu oluşturulabilir. gerçekler yazılarak üyelerin sağlıklı bir seçim yapması sağlanabilir.
haciabi37 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 10:02 PM   #24
Junior Member

@haciabi37...
Emeginize saglik, cok güzel bir paylasim yapmişsiniz. Server almak isteyenlere yol gösterecektir...
Ben de serverimi 2 gün önce kaliteserver'den satın aldım. 2 gün kısa bir zaman çok memnunum. 7 ve 13 derece var bende. Hemen hemen herseyi aciyor. Kanal geçişleri çok hızlı fta gibi. Simdi ligtv icin çanak antenime küçük bir ayar yapıp 7 ve 9'u tek lnb ile ayarlamaya düşünüyorum...
Saygilar...
eflatun78 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 10:18 PM   #25
Junior Member

dreambox.server den bugün sadece 30 dk test istedim nova ve sky için maç günü test vermiyorum dedi istediğim saatde maç yoktu,test etmeden 3 aylık nasıl alınacak dediğimde ise beni bilen alsın yeter dedi..Bilginize
zagor is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 11:02 PM   #26
Banned

bilgilendirme için teşekkürler. ama yinede varsa kendi konusu altında yorum yapsanız daha uygun olurdu. hatta hiç yapmayıp, bir çok değerlendirme yapılan server var ortada onlardan nezaket ile server testi isteseniz onlar size verirlerdi. ki vermişlerdir de sanıyorum. insanlar bazen yoğun ve yorgun olabiliyor. bi bakıyorsunuz gergin sinirli bi bakıyorsunuz çok ilgili. biraz daha sabretmek anlayışlı olmakda lazım.
pozitif düşünüp sistemi pozitif hale getirmeye gayret edelim derim.
hayırlı geceler.
Old 02-04-2012, 11:07 PM   #27
Banned

bilgilendirme: yarın benden test ıstemeyın yarınkı derbıde test vermemeyı dusunuyorm herkese duyurulur sımdıden
dreamboxturkey2 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2012, 11:24 PM   #28
Junior Member

ben de baştan sona hepsini okudum. çok faydalı olmuş haciabi37. zaten herşeyi yazmışsın. eklenecek bişey yok. beni tatmin etti. ellerine sağlık.
gonulce is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 07:49 AM   #29
Banned

test isteme adabı ve bugüne özel test isteyeceklere ve 9e ye anten çevireceklere tavsiyeler
http://cardsharing.us/forum/turkey/1...6necekler.html
Old 03-12-2012, 03:14 PM   #30
Banned

tşklr haci abi çabanı kutluyorum ama dont work malum channel now
antipati is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
server, sonuçlari, test, tüm

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules