|
|
#1 |
|
Banned
|
ligler 8 nisanda bitiyor sonra ilk 4 ve 5-6-7-8 kendi aralarında play-off oynayacak ikişer maçlı lig usulü. tam takvim olmamakla beraber 4 takım 16 maç mı ne yapar. sadece lig için ve şuan 9e deki yayın -ki böyle giderse kesinlikle maaşallah- için server alacaklar hesaplarını buna göre yapmalı.
özellikle 9e de kesilmesiz bir yayın olur ise play-off maçların herbiri birer derbi olacağından server fiyatları yada maç başına istenecek fiyatlar artar mı bilinmez. tam tersi de mümkün tff ligleri oynanmamış sayabilir, komple durdurabilir. digi batabilir, yada 9e deki yayında bir şekilde kapanabilir ozamanda şimdiden sadece lig için alıcak server örnek 6 ay elinizde kalacaktır. benim tahminim. yeni tff yönetimi ile kulüpler anlaşıp tasarıyı geçirir 1 defaya mahsus puan silme gelir ligler devam eder. play-off planlandığı gibi oynanır ama fb gibi bazı takımlar olmayabilir. 9e deki yayın bi şekilde digi bu yükü kaldırıp almanların yayınını kesmeyi göze alamayacağından devam eder. servercıların fiyatlarının da artacağını sanmıyorum. çok alternatif var. şuan bile stabil 9e alınabilecek en az 8-10 arkadaş sitede mevcuttur dolayısı ile fiyatlardada bir artış olacağınız sanmıyorum. yorumlarınızı eklerseniz sevinirim.''!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
bırak usta super ligi cardsharingler stabil olmadığı surece keyf alınmaz ligden zaten türkiye ligi boş beleş olmuş hakemler kandi çıkarları uğruna maçları altan satıyorlar tavsiyem sana
ispanya ligi ingiltere ligi ve ( italya ligi hariç o ipnlerede şikeci ) avrupa ligini izle daha keyfli hiç olmassa FUTBOL oynuyorlar.... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
italyalarda ayni,.. pislik
fransiz ve ingiliz ligi temiz. |
|