Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2012, 01:05 AM   #1
Member

Default Next mİnİx hd ccam server açilirmi

Next minix hd de ccam server açılırmı.Birde ben server alırsam modemden 10 metrelik ethernet kabloyla bağlantı kurucam ve gün içinde bazen ethernet kabloyu server için uydu alıcıma bazende modeme takıcam. Server bilgilerini kabloyu her defasında çıkarıp taktığımda girmek zorundamı kalıcam modemden bağlanmayla bir sorun oluşurmu TEŞEKKÜRLER Servercılara İYİ SATIŞLAR

HSYN34 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 01:21 AM   #2
Senior Member

Quote:
Originally Posted by HSYN34 View Post
Next minix hd de ccam server açılırmı.Birde ben server alırsam modemden 10 metrelik ethernet kabloyla bağlantı kurucam ve gün içinde bazen ethernet kabloyu server için uydu alıcıma bazende modeme takıcam. Server bilgilerini kabloyu her defasında çıkarıp taktığımda girmek zorundamı kalıcam modemden bağlanmayla bir sorun oluşurmu TEŞEKKÜRLER Servercılara İYİ SATIŞLAR
Next MiniX HD lerin en büyük özelliklerinden biri zaten CardSharing olayidir.. sorun yaşamassınız isterseniz günde 100 kez çıkarın Kabloyu
Menü - Gereçler - Yerel Network Ayarları bölümüne gir server bilgilerini okadar kolay gelsin.
chekhan is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 04:57 AM   #3
Member

Bende vardı bu cihaz. CCcam çalışıyor. Ama fazla ısınıyor ayrıca CCcam'da bazen kopma oluyor veya cihaz rest atıyor. Bu sorunlar her zaman değil seyrek oluyor...
sadikk is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 06:04 AM   #4
Banned

next için;
http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=59906
burada be googleda biçok sitede resimli ve videolu anlatım mevcut.
cihaza server bilgilierini 1 kezgirince bir daha ethernet kablosu çıkartıp takmakla server bilgilieri değişmez küçük ve işlemcisi yavaş olduğundan ısınma ve reset sorunları normal bende hiremco fx turbo var oda resetliyor zorlayınca yada canı sıkılınca, ama kırk yılda bir canını sıkmaya değmez.
ancak henüz almadı ise. fiyatına da bakılınca, mümkünse sabit bir cihaz almanı tafsiye ederim. hiremco olur dream olur atlanta olur yada arkadaşlar daha uygun fiyatlara tavsiyelerde bulunacaklardır.
haciabi37 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 01:42 PM   #5
Member

Quote:
Originally Posted by haciabi37 View Post
next için;
http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=59906
burada be googleda biçok sitede resimli ve videolu anlatım mevcut.
cihaza server bilgilierini 1 kezgirince bir daha ethernet kablosu çıkartıp takmakla server bilgilieri değişmez küçük ve işlemcisi yavaş olduğundan ısınma ve reset sorunları normal bende hiremco fx turbo var oda resetliyor zorlayınca yada canı sıkılınca, ama kırk yılda bir canını sıkmaya değmez.
ancak henüz almadı ise. fiyatına da bakılınca, mümkünse sabit bir cihaz almanı tafsiye ederim. hiremco olur dream olur atlanta olur yada arkadaşlar daha uygun fiyatlara tavsiyelerde bulunacaklardır.
Cihazı 2 hafta önce aldım.Zaten dreambox atlanta almaya param yetmezdi öğrencyiz sonuçta Evet cihaz hem mini olmasından dolayı hemde çoğu hd recevierlarda işlemci olduğundan dolayı ısınma sorunu olabilir dilerseniz kendiniz usb li fan yapıp soğutabilirsiniz.Şahsen ben fan filan yapmadım gerek yok diye düşünüyorum.
HSYN34 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
açilirmi, ccam, hd, mİnİx, server

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules