|
|
#1 |
|
Member
|
Next minix hd de ccam server açılırmı.Birde ben server alırsam modemden 10 metrelik ethernet kabloyla bağlantı kurucam ve gün içinde bazen ethernet kabloyu server için uydu alıcıma bazende modeme takıcam. Server bilgilerini kabloyu her defasında çıkarıp taktığımda girmek zorundamı kalıcam modemden bağlanmayla bir sorun oluşurmu TEŞEKKÜRLER Servercılara İYİ SATIŞLAR
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Senior Member
|
Quote:
![]() Menü - Gereçler - Yerel Network Ayarları bölümüne gir server bilgilerini okadar kolay gelsin.
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
Bende vardı bu cihaz. CCcam çalışıyor. Ama fazla ısınıyor ayrıca CCcam'da bazen kopma oluyor veya cihaz rest atıyor. Bu sorunlar her zaman değil seyrek oluyor...
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
next için;
http://www.mach1digital.com/mach1for...ad.php?t=59906 burada be googleda biçok sitede resimli ve videolu anlatım mevcut. cihaza server bilgilierini 1 kezgirince bir daha ethernet kablosu çıkartıp takmakla server bilgilieri değişmez küçük ve işlemcisi yavaş olduğundan ısınma ve reset sorunları normal bende hiremco fx turbo var oda resetliyor zorlayınca yada canı sıkılınca, ama kırk yılda bir canını sıkmaya değmez. ancak henüz almadı ise. fiyatına da bakılınca, mümkünse sabit bir cihaz almanı tafsiye ederim. hiremco olur dream olur atlanta olur yada arkadaşlar daha uygun fiyatlara tavsiyelerde bulunacaklardır. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
Evet cihaz hem mini olmasından dolayı hemde çoğu hd recevierlarda işlemci olduğundan dolayı ısınma sorunu olabilir dilerseniz kendiniz usb li fan yapıp soğutabilirsiniz.Şahsen ben fan filan yapmadım gerek yok diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| açilirmi, ccam, hd, mİnİx, server |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|