|
|
#1 |
|
Banned
|
arkadaşlar haber doğru ise bugün öğlenden itibaren 9e de yayın açık olacakmış. dolayısı ile birçok insan isi son dakkaya bırakmasın. meteorolojiin bildirdiğine göre birçok bölgede hava açık yapış yok, dolayısı ile 9e de öğlenden itibaren açık olacak ise, 9e ye ayar yapmak için saatlerce zamanınız olacaktır. ihmal etmeyin derim.
ayrıca malum akşam derbi maçı var ve biçok kişi için önemli ama servercılarıda zor durumda bırakmanın ve gerçekten de işi beleşe getirmeye çalışmanın alemi yok. öğlenden itibaren 9e açık ise saat 13 de ve 16da maçlar var. bu maçlarda 30 dklık testler istenerek 9e deki yayınların testleri rahatlıkla ve kimse madur edilmeden yapılabilir ligler 8 nisanda sona erecek sonrasında play-offlar. yani nerede ise toplam 3 aylık bir süre var. sadece lig alacaklar bunlara dikkat etmeli -servercı arkadalar lütfen kızmasın hep doğruyu söylemek lazım- şuan için iyi serverı alanları fiyatları şöyledir. maç başına 5tl, aylık 15-20 tl, 3 aylık 45-50-60tl, 6 aylık 80-90-120 tl, 12 aylık 150-175-200 tl, hemen hemen tüm servercılar bugün erken saatlerden itibaren msnlerinde olacaklardır. destek ve test taleplerini akıllı usturuplu ve mantıklı olan herkese test vereceklerini ben şahsen tüm kalbimle inanıyorum. üyeler ve gerçekten ciddi alıcılar da buna göre davranıp iki ayağını bir pabuca sokmadan vakitlice anten ayarlarını testlerini ve varsa alımlarını rahatlıkla yapabilirler. 15-20 lira 1 ay en az 4 haftalık tüm maçları böyle giderse 9e den sorunsuz olarak izleyebilecekler. ortalama 3-4 kişi bir evde olduğunu düşünürseniz kahveden toplu mekanlardan daha ucuza gelecektir. üyelik ve digi cihazı zorunlu olduğu halde sadece maç satın almak isterseniz digi sitesindeki fiyatlar; Maç izle ve Öde Süper Lig maçları da Salonlar'da! Fiyatlar Derbi Maçları : 54 TL 4 Büyüklerin Diğer Takımlarla Maçları : 28 TL Diğer Süper Lig Maçları : 14 TL dolayısı ile servercılara haksızlık etmeyelim. hadi bakalım gün bugün daha erken başladı, tüm arkadaşlar sorulacak tüm 9e ayar sorunları için siteye bugüne özel ayrıca resimli videolu desteklerde bulunurlarsa çok daha faydalı olur sanıyorum. akşama sorunsuz bir derbi izlenebilir ise ne mutlu bu siteye. not: lütfen damdan düşmeyelim aman dikkat edin allah korusun.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
Günaydın PM attım cevaplayabilirmisiniz olumlu veya olumsuz bilgilendirme için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
9 derecede donmasız izleniyormu yani ? kesin donmasız olduğunu bilsem döndürcem bende..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
3 hafta oluyor ve 9e de tüm maçlar eski cwler gibi izlendi. bazı serverlarda çok küçük kırılmalar oluyor 2-3 sn lik. bazılarında ise daha stabil hemen hemen hiç takılma olmuyor. ama genel manada şimdilik çok iyi.
çok büyük bir sıkıntı yaratacak ise uğraşmayın ama saten mevcut 7e si olupda universal lnbsi olanlar 10 dk da her iki uyduyu birden alabilecek şekilde ayar yapabiliyorlar. forumda çokca anlatıldı bu konular. ihtiyacı olan araştırırsa gerekli bilgileri ayrıntılı olarak bulabilirler. merkezi sistemi ve mdu lnb si olanlar için sorun. mdu ile 9e deki ligi KESİNLİKLE alamazsınız. ozaman da ya multifeed çoklu lnb sistemi ki gerçekten de hiç kolay değil. yada 9 a 60lık bir anten, 1 universal lnb ve 1 adet de opsiyon swich ile hem merkezi sistemi hem ekstra çanaklarını birleştirebilirler. 9 daki yayın ile ilgilide bir çok konuda ayrıntılı anlatım yapıldı gidip gitmeyeceği ve nereden hangi şifre ile nasıl geldiği. şuan için elimizde olan tek stabil kaynak 9e. not:kesinlikle garanti diye birşey yoktur. digi kafası kızar çeker almanların fişini. ama hani meşhur bir laf var. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu!! 9e |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
test verirmisiz .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
saol hocam ben anteni biraz sol yaptım tarattım 7derecede kayıp yok 9daki lig tv yide buldum ama benim serverde şuan açmıyor 7ve 9 kapalı maç saatinde bakıcaz ne olcak..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
donmasız derbiyi izlemek isteyen pm atabilir ------@hotmail.com ekleyebilir
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
s.a
beyler bu anten işlerinden pek anlamıyorum şu aşağıdaki frekansı girip yukarı çatıya çıkıp frekans gelene kadar ayar mı yapmak gerekiyor. 7 dereceyi sorunsuz izliyorum . cihazım atlanta hd box
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
erdenyavuz resimdeki doğru frekans uydu ismine takılma TP doğru 7E odaklı çanağı çok hafif sola çevir (çanağın arkasında olduğunu farzediyorum) kullandığım cihazda bip on var senin cihazdada varsa sese göre ayarlayabilirsin
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| 9e, bugün, isteyecekler, test, ve |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|