|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Buradaki küfürlerden şikayet ediyoruz ama bakın Türkiye'nin en büyük gazetelerinden birinde durum ne. Burası kadar orasıda denetlenmiyor...
http://www.htspor.com/yorumlar/yorumliste/712790/2
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
HT sporda adam gibi admin adam gibi mod olmadığının kanıtı bu
adam gibi admin veya moderatör olsaydı ulan diyen şerefsizi anında banlayıp mesajını silerdi HT şu anda gözümde sıfır değerine ulaşmıştır HT okumam artık internet sitesine sahip olamayan salakları niye okuyayım |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Senior Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
Kartalx onların tek açıklaması var ciddiyetsizlik ve ne yazıldı takip edilmemesi burda yazanların suçu yok yazılanları denetlemeyen moderatörlerin suçu var
bu arada kötü örnek örnek değildir |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Banned
|
Quote:
Yapılması gereken çok basit aslında, küfredenle alış-verişin olmayacak, küfür yediğin halde ağzı bozuk server'cının kapısında yatmayacaksın.... Ha ben tüm bu küfür vs'ye rağmen Turkey bölümünün bir çok forumdan özgürlükçü olduğunu rahatça söyleyebilirim. Sırf server tanıtımı yaptım diye ben 2 kez uluslararası adminlerce banlandım. Arkadaşlar, yaptığım ne dolandırıcılıktı, ne de bir aldatma hadisesi... sadece tanıtım yaptım diye banlandım, başka hiç bir neden de gösterilmeden... Şimdi düşünüyorum, eğer mesele legallik sorunuysa, exchange de dibine kadar illegal,çünkü son tahlilde sen sende olmayanı takasla izliyorsun... bazı şeylere gel-geç denirken, bazı şeylere son derece katı davreanılıyor, kimse exchange yapmaya mecbur değil ve server satın almak da bir talep olarak önümüzde duruyor. Sen iyi niyetliyi, dürüst olanı kapı dışarı ettiğinde, ortalık da haliyle ağzı bozuklardan ve dolandırılma vakalarından geçilmiyor. Saygılarımla |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
Quote:
burda üye olupta illegale karşıyım diyen varmı yoktur herhalde şu forumda küfür edenleri ban yetkisi olan iki mod olsun bakalım küfür kalıyormu kalmaz ama adminde diyor turkey harici yaprak kımıldamıyor turkey sayfasında ne kadar mesaj yazılırsa o kadar popüler olur sitem adminde haklı nasıl olsa anlamıyor salak admin ![]() bu mesajımdan sonra banlanırsam salak admin türkçe biliyordur
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Bu sitede ilk küfürümü edeceğim anasını siktiğimin ...... çocuğu ananı tüm forum siksin. eğer ekseksen cep telefonunu pm den yolla buluşup seni ****yim götün yiyorsa. önce oku ve öğren ......nun doğurduğu pezevenkin doğurtuğu gayın evledı!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
fenerinde cinconunda sekiztaşında anasını türk milleti siksin sikmeyen o.evladı olsun
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
anasını ****yim sizin beyninizin fb gs bjk algıladığı dünya sizin olsun sizinde tuttuğunuzunda allah belanızı versin
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| şikayet, ama, buradaki, ediyoruz, kufurlerden |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|