Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-05-2012, 12:06 PM   #1
Senior Member

Default hergün şifre hatalı diyor foruma giremiyorum

her yeni girişte şifre hatalı diyor bende unuttum diyip sıfırlıyorum neden kaynaklanıyor bu şekilde sorunu olan varmı

pm204 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 12:13 PM   #2
Banned

yanlış şifre giriyorsan yeni şifre iste yeni şifreyi e-posta adresine yollarlar tekrar siteye girdiğinde tekrar şifre girmen gerekir bu şifre unutmayacağın şifre olmalı
MESSIIIII is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 12:19 PM   #3
Senior Member

evet dostum ayni yapıyorum ama gene aynisi oluyor
pm204 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 12:23 PM   #4
Banned

e-maile gelen şifreyi copy-paste et
siteye dönünce yeni şifreni isteyecek yeni şifre istenen yere paste et
doğrulamanı isteyen yere gene paste et
diğer ihtimal kullandığın tarayıcıdaki eski şifre kayıtlı olabilir onuda kontrol et bence
Old 02-05-2012, 12:55 PM   #5
Senior Member

Quote:
Originally Posted by pm204 View Post
her yeni girişte şifre hatalı diyor bende unuttum diyip sıfırlıyorum neden kaynaklanıyor bu şekilde sorunu olan varmı
sorunun bu forumun dallama admininden kaynaklaniyor vbulletin de cache ayarlarini yüksek tuttugu icin forumda o an aktif olanlari degil yazilan dosya saklama ayarlarini okudugu icin bu sorun ortaya cikiyor sorunun cözümü icin forumdan cikis yapin tarayicinizi kapatin CCleaner ile tüm gereksiz dosyalari ve cerezleri temizleyin ve modeminize reset atin yani modemi bir kez acip kapatin sorun düzelecektir size forum da 15 dakika bekleme yasagi koymasinin sebebi o anki girdiginiz ip adresinizin site icinde oldugunu sanmasindan kaynaklaniyor

Metlak
deniz04 is offline   Reply With Quote
Old 02-05-2012, 01:00 PM   #6
Banned

Quote:
Originally Posted by deniz04 View Post
sorunun bu forumun dallama admininden kaynaklaniyor vbulletin de cache ayarlarini yüksek tuttugu icin forumda o an aktif olanlari degil yazilan dosya saklama ayarlarini okudugu icin bu sorun ortaya cikiyor sorunun cözümü icin forumdan cikis yapin tarayicinizi kapatin CCleaner ile tüm gereksiz dosyalari ve cerezleri temizleyin ve modeminize reset atin yani modemi bir kez acip kapatin sorun düzelecektir size forum da 15 dakika bekleme yasagi koymasinin sebebi o anki girdiginiz ip adresinizin site icinde oldugunu sanmasindan kaynaklaniyor
deniz04 dediğin olay your IP banned dediğinde işe yarıyor hatta ccleanera gerek yok tarayıcıdaki çerezleri silmek yetiyor ama password wrong diyorsa çerezleri temizlemek işe yaramaz
Reply

Tags
şifre, diyor, foruma, hatalı, hergün

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules