|
|
#1 |
|
Member
|
9 Derecenin Maşallahı var en ufak donma kırılma bile olmuyor mükemmel çalışıyor nazar değmesin. donuyor diyenler kesinlikle sorun kullandığınız serverde.
server kaliteli oldumu donma olmuyor kabel9derece@hotmail.com adresinden aldım zaten 9 derece ilk bu arkadaşta açıldı
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
bende sürekli donuyor..
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Member
|
Quote:
aynı yerden almışız 15 dakikadır izliyorum en ufak donma kırılma olmadı |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
9 derece için lig tv arıyorsanız kabel9derece@hotmail.com adresinden şaşmayın derbi maçta bile en ufak sorun yok helal olsun gerçekten
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
aynen saolsun kabel arkadaş donmasız takılmasız izliyoruz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Haklısın dostum kabel arkaşa ne kadar teşekkür etsek azdır 9 derece lig tv kanalını derbide bize sorunsuz izlettiriyor 30 dakikadır kırılma bile olmadı kart bende olsa ancak bu kadar olur Allahtan doğru adamdan almışız adam 24 saat msn ilgileniyor ilgi alaka süper server hizmet herşey dört dörtlük sağolsun varolun.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
şuan uzaktan ve yakından takip ettiğim kadarı ile 3-4 serverda hiç takılmasız ve kırılmasız maç rahatlıkla izleniyor. bir o kadarından fazlasında da ara ara takılmalar yaşanıyor. bende de 3 ayrı server 2 test var. 3 ünde hiç sorun yok. 2 sinde ara ara takılma oluyor küçükde olsa. mümkünse takılma olmayanları aramak bulmak da fayda var.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
yazmadan duramayacağım. ısrarla söylüyorum kabel en kısa sürede 6 aylığın altında paket çıkartmalı 1 aylık vermiyorsa da en azından 3 aylık
bir çok alternatifi olan serverlar artık 1 aylık paket çıkartır duruma geldiler. geri kalmamak lazım. nacizane düşüncemdir.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Member
|
Quote:
Usta elinize sağlık derbiyi ilk yarı kırılmasız donmasız stabil bir şekilde izledim darısı ikinci yarının başına herşey için teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Banned
|
http://www.noadvertising.net
posting msn is not allowed test vermıyorum 7 e ve 9 e stabıl dır.. herkese ıyı aksamlar ıyı seyırler 1 aylık deneme olarak alabılırsınız |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| derece, donma, kırılma, lig, tv |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|