|
|
#1 |
|
Banned
|
arkadaşlar, ligler 8 nisanda sona erecek, 2 ay kaldı.
9e deki yayın böyle stabil gider ise, ki gidecek görünüyor bu saatten sonra digi almanlara bir yaptırım yaptırmayı göze alamayacaktır sadece lig için server alacaklar için söylüyorum, en çok 2 ay da play-offlar sürse ki lig usulü oynanacak 4 er takım, tolam 4 ay sürecek bu süreç. bu durumda sadece lig için server alacakların önünde 2 seçenek var. mudanyalı yı da ekleyelim 3 seçenek diyelim. 1- maç başına 5 liraya maçlık server alacak yayın olmasa parasının iadesini isteyecek yanlız takımının maçlarını izleyecek olanlar için ideal denebilir ama 15-20 ye aylık almak duruken de sadece bir alternatif olarak kalacak gibi duruyor. 2- aylık paketler ile devam edilecek. şuan için 15-20 liraya birçok kaliteli server satılıyor, liglerin ve play-offların bitimine kadar aylık aylık gidilecek. 3- yada 3 aylık paket alınacak ve liglerin sonu getirilecek, bunu neden verdim bazı arkadaşların 6 aylık ve 3 aylıktan düşük paketleri yok, çok kaliteli serverları olan arkadaşların bu paketlerininde doğal olarak düşünülmesi ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. (bu duruma hemen hemen tüm serverlar giriyor, kabel sadece 6 aylık dan aşağı vermiyor oda tanıtım için şuan aylık test açtı sanırım, şayet oda testler bitiminde yine 1 kereye mahsus 3 aylık paket verir ise hemen hemen tüm servercılardan bu şartları sağlayacak kombinasyonlar satın alınabilir olacaktır. tercihler tamamen sizlerin olacak. ancak hesabınızı kitabınızı ona göre yapın derim. haa bu arada bir diğer konuda açıkladığım digi paket fiyatlarına bakılır ise. lig harici alım yapacak olanlar da makul sayılacak fiyatlarla 6 aylık ve 12 aylık paketlerde alabilirler. lig ne olursa olsun, şuan için (kesinlikle ne olacağı belli olmaz) digi cw salon mmx sinema dizi kanalları için bile bu paralara değer diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Banned
|
23.5 Kabel Turkmax paketinde Lig TV2'deki canli mac yayinlari veriliyor idi.
Ve bu kanal uydudan izlenebiliyor idi. Bu durum uzerine 23.5 Kabel komple yayini kesildi ve kablodan verilmeye baslandigi soyleniyor. Ayni durum 9E 'de de olabilecegi vurgulaniyor. Bunada dikkat edelim. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
bence 3 aylık alın en fazla 40 TL verin onun dışında server aleminin ne olacagı belli degil(digit*rk açısından).
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
ona bakarsan aylık alıp devam ediyorsa aylık devam etmek de en zarardan kar etmek için en iyisi. ama aylık 20 3 aylık 45-50 diyenler var işin ucu topu topu 10 lira değmez bence.?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
1 aydan fazla alma
|