|
|
#1 |
|
Senior Member
|
elimde tam 36 tane discq var hiremco techstar nex&nexstar ne yaptım sa turksat dıgı ve hotbirde ü aynı anda yayın alamadım turksat butün discq lerde yayını var ama ama dıgıturk ve hotbirden antenlerim ayarlı olmasına ve bağlantıların doğeru olmasına rağmen yayın alamıorum kafayı yicem lütfen yardım
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
yanlış yazdım tam 3 tane discq var elimde
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
dreambox ın hangisi?
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
dm500s
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
discq ayarlarını yaptınmı gecen aynı sorun bende vardı... a/a a/b olayını dıyorum
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
dreambox ın bazıları diseqc seçiyor.Goldmaster RM8 kullanmanı tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
aynen yaptım kardeş denemediğim yol kalmadı bunedir anlamdım ki
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
[QUOTE=rammusty;369787]dreambox ın bazıları diseqc seçiyor.Goldmaster RM8 kullanmanı tavsiye ederim.
goldmaster aradıma ama burda bulamadım kardeş |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
|
Bulamadıysan Atlanta ADS-01 de iş görür.
![]() En iyileri Spaun 411 F ama çok pahalı. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
önce diseqc çıkışlarına hangi uydular bağlı olduğunu kontrol et. turksat diseqc 1 hotbird disqec 2 eutelsat w3 disqec 3 çıkışlarına bağlı olduğunu varsayarsak. kumandadan menu, kurulum, servis arama, uydu yapılandırma yolunu izleyerek standart dışı kullanıcı tarafından tanımlanmış yapılandırma konumu seçerek sırasyıla turksat lnb 0 ok
eşik değeri 11600 yap mavi tuş diseqc veriyon 1.1 seç diseqc parametresini A/A yap sıralama tekrarını işaretle yeşil tuşla hafızaya al. ardından sarı tuş hotbird lbn 0 ok uydu/lnb eşleşmesi lnb 1 seç eşik değeri 11600 yap mavi tuş diseqc veriyon 1.1 seç diseqc parametresini A/B yap sıralama tekrarını işaretle yeşil tuşla hafızaya al. ardından sarı tuş eutelsat w3 lnb 1 ok uydu/lnb eşleşmesi lnb 2 seç eşik değeri 11600 yap mavi tuş diseqc veriyon 1.1 seç diseqc parametresini B/A yap sıralama tekrarını işaretle yeşil tuşla hafızaya al. tekrar yeşil tuş hafızaya al işlem tamam kolay gelsin. |
|
|
|
![]() |
| Tags |
| disecq, dreambox, sorunu |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|