|
|
#1 |
|
Member
|
evet bugun pazartesi
avatarcı arkadaş pazartesı en geç salı tekrar herşey full olarak gelecek diyordu bugun böyle geçti avatarda hala full hikaye görunuyor bakalım yarın açılacakmı benım ınancım kalmadı ama umarım açılır
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
cw ler açıkmı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
Hala avatar dan medet uman kaldı mı? 3-4 gün full hd dt açarak show yapıp paraları götürdüler işte.Adamlar msn e bile girmez oldu.Yakında başka bir cam le geliceklermiş piyasaya insanları dolandırmaya.
Avatar ı satanında, onu Türkiye de pazarlayanında a.q ben. İnsan msn e gelir bi açıklama yapar a.q mun çocukları. Ya da avatar alanlara mail yollar. ligtv olmayacak artık deyin olsun bitsin.Hala yok Pazartesi gelecek yok salı gelecek, dt bizi mahkemeye verdi deyip kandırmayın milleti. Beni sinirlendiren tek şey bu yavşakların bir anda hiç bir açıklama yapmadan ortadan kaybolması.Yakında avatar tr temsilcisinin hesap bilgilerini burda yayınlayacağım. Bu şahsiyet kesinlikle cccam de satıyordur. İsmini, hesabını öğrenenler alış veriş yapmaz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
3-4 gün her neyse,harbiden hepsini açıp sonra bi anda kaybolmasının nedeni nedir abi
dolandırma falan dicem,adamlar harbiden hd leri falan hepsini verdiler ?_ dolandırma kandırmaya girer ama,4 gün de olsa dediklerini yaptı adamlar ??? |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Dolandırılmayı filan geçtim ben.Tabi ki hiç bir şeyin garantisi yok ama insanın bir anda hiç bir açıklama yapmadan ortadan kaybolması adamı kahrediyor zaten. Araki adamları bulasın. Gs maçında avatar patladı, o saatten sonra kayboldular ortadan.İnsan çıkıp bir şey söyler.Bir mail atar.Bu kadar mı yavşaksınız çıkın a.q ortaya.Sen çıkmazsan ben bilgilerini yazıcam burda
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
baba bekle biraz bence
sonra yazarsın bilgilerini bikaç güne netleşir zaten,gelmezse yazarrsın bilgilerini |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
bu adamın numarası türkcell değilmiydi nasıl bukadar rahat satış yapıyordu acaba
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
Yanlis anlamayin ama lig+hd ler haric digi ye ve canalsat paketine rahatlikla avatardan bakiyorum, yalnizca ben turkiyeden degil direk cezayirden aldim.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
neden millet sabır etmeden server alır anlamıyorum ilk günden server mi alınır sonra parasını verdiginiz serverin açılmasını bekliyosunuz tamam server lig tv den hd lerden ibaret degil ama bu konuyuda canın sıkıldıgın için açmışsın belliki
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|