|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Junior Member
|
Iyi Aksamlar arkadaslar.
Benim arkadas golden media 990 hd pvr aldi ve sharingserver yüklemek istiyor. CCCAM yüklemeyi calisdik ama birtürlü basaramadik. Herhangi biriniz bu cihazi tanirmi ? CCCAM nasil kurulur? Eger tanimassaniz, mgcamd yada oscam yapan iyi bir serverci taniyormusunuz? fakat sky almanya iyi calismasi lazim (local) SAGOLUN.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
http://www.shrekservers.net -- 2010 yılından beri mgcamd ve newcamd olarak bu arkadaşdan alıyorum.. Sıkıntısız dır hocam..
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
|
Sagol, herhalde ama oscam daha iyimis mgcamd'den. Mgcamd'de cok kisi ayni anda ayni kanala bakdinmi takilma problemi oluyormus. Dogrumu?? Hic kimse gm 990 hd kullanmiyormu?
Saygilar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Member
|
oscam kullanmadım ama mgcamd 2 senedir mevcut bende.. Sana dediğim arkadaş 1 satırla 1000 kişiye test veriyor ara sıra donma olsa vermezdi herakde kendisiyle bi konuş istersen..
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Member
|
kayadr sürekli aynı serveri övüyorsun ama bende o arkadaştan server aldım 3 aylık aldım ve malesef çok pişmanım dahada 1 ay süresi var yedek server olarak almıştım ama malesef nerdeyse hiç kullanmadım mgcamd donmaz deniliyordu ama bu arkadaşın serveri donuyor sadece 15-20 gündür sky(primalar hariç) ve malum paket sorunsuz.bence shrekservers in serveri malesef vasat bir server.bunlar benim kişisel görüşlerim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Member
|
Doğrudur arkadaşım olabilir ama bende memnun olduğum için övüyorum.. Daha önce DM500 + Atlanta ve şu andada Vu+ Solo da bu arkadaşın serverini kullanıyorum. Vu+ Cihazında sıkıntım oldu sadece onuda araştırarak kendisi 2 günde çözdü şu an tüm paketleri sıkıntısız izliyorum.. İstersen kendisi ile irtibat kur yardımcı olacağını düşünüyorum.. Bende senin gibi 2 değil en az 3 Server kullanıyorum Bunların en başında bu arkadaş daha sonra usacam ve yine bu forumdan aldığım 1 server daha var.. mgcamd olarak bunu cccam olarakda diğerlerini kullanıyorum. Burada kimseyi metetmeye çalışmıyorum ayrıca memnun olduğum bi hizmeti sadece tavsiye ediyorum. Zaten kendisine al demedim konuş dedim..
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
|
cccam'i nasil kuruyoruz simdi oscam ile ?
oscam.server , oscam.user , oscam.conf 'diye dosyalar var. cline'i oscam.server'e yaziyorum ve oscam emu calisdiriyorum, fakat acilmiyor kanallar. yardim eden var mi. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Şifreli kanalları izlemen için mgcamd newcamd vs emuları kullanman gerekir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
|
emin misin usta? internette oscam ile oluyor diye yaziyor.
mgcamd denedim yinede acilmiyor kanallar, bilmiyorum ne yanlis yapdimi. cline'i mgcamd e ekledim. ama olmuyor. biriniz gm 990 kullaniyormu? |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
beceremedik gitti yaa
|
|