|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Senior Member
|
Serveri olan arkadaşlar kesinlikle bu adamdan N line almasınlar N lineyi aylık 500 tl den satıyor msn den asla cevap vermiyor yayınıda sürekli donuyor böyle dolandırıcılardan yayını almayın bide yayını ben açtım diyor
direk ilk el kimde varsa N line almaya hazırım yeterki dolandırıcı olmasın böyle dolandırıcılar yüzünden müşterilere mahçup oluyoruz
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
bu adam bana süreki dürüstlükten işini iyi yapmaktan falan bahsederdi ne oldu buda mı dolandırıcılar kervanına katıldı?
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
Avatar gundeme geldiyinde lig tv hd -ni yayina veren kimdi biliyormusunuz?
Tek onu deyil de diger kanallari da , ama digit*rk update-le bunun karsini aldi. Ama bir kere kirildi isde , yene de kirilir. Su an servercilik yapanlarin 75% yakinin n line kimden aldi ? Onu da bi arasdirin. Sonra yorum yazin. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
ARKADAŞLAR NİYE BÖYLE ÖN YARGILISINIZ ben mehmet artan ile çalışalı tamıtamına 3 sene oldu hiç bir yamugunu görmedim allhı var adam 10 numara alemde tek diye bilirim enaz aldıgım server adedi 400 adet cccam dsmartın takılıp dondugu zaman lar bilene artanın dsmartı tık demeden çalışırdı şimdide maşallahı var malum kanal düdükrten sonra süper şekilde çalışıyor biz anadoluyuz anadoluda biz anadolu insanına saygınız bukadarmı yani 1 ..2 maç açılmayınca mı allah var adam işini hakı ile yapıyor ben bütün müşterilerime artandan tam 400 kişilik kapestede cccam çektim ve de 1 tek müşterimden şikayet almadım 3seneden beri canavar gibi de çalışıyorum kendisi ile her mailime her telefonuma cevap vermiştir sag olsun çözemiyecegi hiç bir share kart yoktur saygılarımla iyi düşünün ondan sonra karalayın der selam ederim
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Member
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Banned
|
bu adamin MSn banada veren olurmu arkadaslar.
Saglam bim kiyimis. helal olsun |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Banned
|
|
|