Go Back   Dreambox, Receivers, Television Forum, High definition TV, 3DTV,CCcam, Gbox, Servers, Exchange, TV, LCD, Mobile > Card Sharing General Discussion > International Discussion > Turkey

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2012, 05:16 PM   #1
Senior Member

Default Dalmak - Mehmet artan Bu Adamdan N line almayın dolandırıcının tekidir

Serveri olan arkadaşlar kesinlikle bu adamdan N line almasınlar N lineyi aylık 500 tl den satıyor msn den asla cevap vermiyor yayınıda sürekli donuyor böyle dolandırıcılardan yayını almayın bide yayını ben açtım diyor

direk ilk el kimde varsa N line almaya hazırım yeterki dolandırıcı olmasın böyle dolandırıcılar yüzünden müşterilere mahçup oluyoruz

koray is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 05:49 PM   #2
Member

bu adam bana süreki dürüstlükten işini iyi yapmaktan falan bahsederdi ne oldu buda mı dolandırıcılar kervanına katıldı?
forpoto is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 08:31 PM   #3
Banned

Avatar gundeme geldiyinde lig tv hd -ni yayina veren kimdi biliyormusunuz?
Tek onu deyil de diger kanallari da , ama digit*rk update-le bunun karsini aldi. Ama bir kere kirildi isde , yene de kirilir. Su an servercilik yapanlarin 75% yakinin n line kimden aldi ? Onu da bi arasdirin. Sonra yorum yazin.
vusalbjk is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2012, 11:40 PM   #4
Junior Member

ARKADAŞLAR NİYE BÖYLE ÖN YARGILISINIZ ben mehmet artan ile çalışalı tamıtamına 3 sene oldu hiç bir yamugunu görmedim allhı var adam 10 numara alemde tek diye bilirim enaz aldıgım server adedi 400 adet cccam dsmartın takılıp dondugu zaman lar bilene artanın dsmartı tık demeden çalışırdı şimdide maşallahı var malum kanal düdükrten sonra süper şekilde çalışıyor biz anadoluyuz anadoluda biz anadolu insanına saygınız bukadarmı yani 1 ..2 maç açılmayınca mı allah var adam işini hakı ile yapıyor ben bütün müşterilerime artandan tam 400 kişilik kapestede cccam çektim ve de 1 tek müşterimden şikayet almadım 3seneden beri canavar gibi de çalışıyorum kendisi ile her mailime her telefonuma cevap vermiştir sag olsun çözemiyecegi hiç bir share kart yoktur saygılarımla iyi düşünün ondan sonra karalayın der selam ederim
israfilisenol is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 10:52 AM   #5
Member

Quote:
Originally Posted by israfilisenol View Post
ARKADAŞLAR NİYE BÖYLE ÖN YARGILISINIZ ben mehmet artan ile çalışalı tamıtamına 3 sene oldu hiç bir yamugunu görmedim allhı var adam 10 numara alemde tek diye bilirim enaz aldıgım server adedi 400 adet cccam dsmartın takılıp dondugu zaman lar bilene artanın dsmartı tık demeden çalışırdı şimdide maşallahı var malum kanal düdükrten sonra süper şekilde çalışıyor biz anadoluyuz anadoluda biz anadolu insanına saygınız bukadarmı yani 1 ..2 maç açılmayınca mı allah var adam işini hakı ile yapıyor ben bütün müşterilerime artandan tam 400 kişilik kapestede cccam çektim ve de 1 tek müşterimden şikayet almadım 3seneden beri canavar gibi de çalışıyorum kendisi ile her mailime her telefonuma cevap vermiştir sag olsun çözemiyecegi hiç bir share kart yoktur saygılarımla iyi düşünün ondan sonra karalayın der selam ederim
aynen dediğin gibi kardeş kelimesi kelimesine doğruları yazmışsın sağolasın
falcon-avci is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 10:55 AM   #6
Member

Quote:
Originally Posted by vusalbjk View Post
Avatar gundeme geldiyinde lig tv hd -ni yayina veren kimdi biliyormusunuz?
Tek onu deyil de diger kanallari da , ama digit*rk update-le bunun karsini aldi. Ama bir kere kirildi isde , yene de kirilir. Su an servercilik yapanlarin 75% yakinin n line kimden aldi ? Onu da bi arasdirin. Sonra yorum yazin.
evet doğrudur türkiyede servercilik yapanların % 80 ondan alırlar yayınları ama yinede adamı kötülerler
Old 02-10-2012, 10:58 AM   #7
Banned

Quote:
Originally Posted by falcon-avci View Post
evet doğrudur türkiyede servercilik yapanların % 80 ondan alırlar yayınları ama yinede adamı kötülerler
ver bakayım msn sini kimmiş bu dalmak mehmet bizim yuzde 80 iniz ondan alıyomuş madem bende yok o kişi
myca70 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 11:00 AM   #8
Banned

bu adamin MSn banada veren olurmu arkadaslar.
Saglam bim kiyimis.
helal olsun
fatosch10 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 11:01 AM   #9
Banned

Quote:
Originally Posted by fatosch10 View Post
bu adamin MSn banada veren olurmu arkadaslar.
Saglam bim kiyimis.
helal olsun
ali sen bari yapma
myca70 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2012, 11:10 AM   #10
Member

Quote:
Originally Posted by myca70 View Post
ali sen bari yapma
neden önyargılısın arkadaşım hiç alışverişin oldumu onunla olduysa bir sorun yaşadınmı?
Reply

Tags
adamdan, artan, bu, dalmak, mehmet

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules