|
|
#1 |
|
Banned
|
7e malum sadece 9e için yorumlarmısınız, ama cidden ve açıkca kimseyi kötülemeden ne yaşadıysanız. buradan da servercılar lütfen bişey çıkartmaya çalışmasınlar en iyi test gerçek müşterilerin yorumlarıdır.
2 server var bende ikiside forumun 9e için en stabil serverlarından dreamboxturkey(kaliteli server) ve kabel. ikisini de aynı anda iki makinada izleyemediğimden, birini kapatıp diğerini aktif edip denemek gerekiyor. biraz vakit kaybı oluyor. ayrıca birinde donma varsa diğeri kapalı olduğundan onda da olup olmadığını anlaşılamıyor. bu yüzden silerinde katkıları ile donmalar ve süreleri hakkında bir paylaşım genel olarak 9e deki durumu açıkca gözler önüne serecektir. lütfen serverı tanıdık ve dostları değil. gerçekten serverı kullanan ve açık ve dürüst olarak yorum yazacak olanlar yazsınlar ki, ne kimseyi kötülemiş nede övmüş olalım. sivas-beşiktaş kaliteli de ilk 10 dk donmalar kopmalar oldu. o sırada kabele bakamadım açıkcası bakanlar olduysa yazsın, 18:49 devre arasında her ikisi de gitti. 18:53 de kabel hemen akabinde (server değiştirmeden kaynaklı sorundan dolayı aynı anda da gelmiş olabilirler bilemiyorum) dreamboxturkey geldi. osaatten sonra sadece kaliteli sadece 73.03 dakikada dondu 73.43 de geldi 82.38 dondu-83.55 de geldi, 84.58 dondu-85.41de geldi. yani maç balındaki 10 dk saymazsak toplam 3 kez 1 dk nın altında donma ile maç tmmlandı. bu sırada kabelde durumlar neydi bakamadım. bu kadarcık takılmalara bile alışık olmadığımdan bu maç ağırlıklı olarak kaliteliyi izledim yarına allah kerim. ama geçen hafta kabel de de son 2-3 dk dı sanırım komple dondu 3-5 dk sürdü maçın sonunu görememiştim. açık ve net bende durumlar böyle iki daha 2 gün içerisinde birçok maç var durum daha net anlaşılabilir. bu arada saniyelik takılmaları dert ediyoruz bunu da unutmayalım 9e ye kadar ve hala 7e de maç izlemek kabus bunu da unutmayalım.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
|
kabel9derece@hotmail.com adresten almıştım 9 dereceyi maç boyunda kırılma bile olmadan izledim
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Banned
|
bu arada her iki servercı da maç sonuna kadar online msnde idiler. ve maç bittikten sonra şu dakkaya kadar kırılma dahi olmadı. kaliteli de.. yarın öbürgün her iki serverıda aynı süreler de test etmeye devam.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
|
bende ikisi olduğu için ben iki server adı verdim. siz kendi serverınız ile katılırsanız daha açıklayıcı ve anlaşılır olacak ve ayrı ayrı konular açılmadan paylaşılmış olacaktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
9 e kabelin server ından izledim 2-3 kez saniyelik takılmalar oldu. abim 7 e den izlemiş ekouydu nun server ından 4-5 kez dondu diyor.Devre arasındada gitmiş.Malum 7 de devre arasında zaten kesiliyordu.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
dreamboxturkey(kaliteli server) ben geçen hafta almıştım bu arkadaştan gerçekten serveri çok kaliteli . 9 derece de bugün çok rahat maç izlendi .
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
|
takılma saatleri yaklaşık yukarıda verdiğim saatler demiydi acaba. öyle ise genelde ikiside aynı anda takılıyor denebilir. ilk 10 dk daki durum neydi acaba..
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
bu takılmalar bendede oldu kı cccam ınfoya baktıgımda 10-15 sanıye hop2 oldu 9 derece.benımkıde kabel(cccam superfull server benım analdıgım kadarıyla9aynı kısı.)ama genelde stabıldı.tabı ıkı clıne yuklu oldugundan plusboxx'un serverıda ecm suresıne gore devreye gırmdı deyıl dogrusu!!
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Banned
|
Quote:
|