|
|
#51 | |
|
Senior Member
|
Quote:
test vermiyorum malesef, fiyat bilgisi pm olarak gönderildi server hızımız 1000 mbit (1 gb) e cıkmıştır Ödeme sadece PayPaldan kabul edilir Serverden Faydalanmak İsteyen Arkadaşlar Msn Adresimi Ekleyebilir >>>>>>> Güncel <<<<<<<
Last edited by matrix007; 10-06-2010 at 08:42 PM. |
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Junior Member
|
şuan msnde onlinemısınız?
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Junior Member
|
salon ve localar varmı +fiyat bilgisi lütfen xmem-tr@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Junior Member
|
bende sizin serveri denemek istiyorum
ekledim sizi ama açık göremedim henüz.. liberty0033@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#55 | |
|
Senior Member
|
Quote:
>>>>>>> Güncel <<<<<<< |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Junior Member
|
ben bugün üye oldum serverinize.. teşekkür ederim.. ilk dakıkdan belli oluyor kaliteniz.. umarım sürekli olur ve server aramak zorunda kalmam bidaha..hiç alışık olmadığım bi yayın kalitesi.. ben yorumlarda şike falan mı vardır diye düşünüyordum okurken, kesinlikle hayır d smartı yerel kanal giibi izliyorum.. çok sağolun..
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Junior Member
|
Arkadaştan bir süredir server kullanıyorum. Kendisi son derece yardımcı oldu bana sıkılmadan tüm soru ve sorunlarımla ilgilendi. Şu ana kadar yayındada sorun yok. Herkese tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Junior Member
|
matrix007 arkadaşa çok teşekkür ederim. Fiatlarını öğrenmek için, Henüz üyesi olmamama rağmen msn.da sabırla beni dinledi.
eski serverimin beni nasıl yeni bir arayışa sürüklediğini !! Bizlerin istediği biraz ilgi, verdiğimiz para karşılığı kaliteli hizmet ve en önemlisi sorumluluk. matrix007 arkadaş çok ilgili, maalesef kaliteli hizmetini denememize imkan vermiyor(saygı duyuyorum, anladığım kadarı ile o da bıkmış karşılığını bulamamaktan), sorumluluk ise ancak bereberlikte yani müşterisi olduktan sonra zamanla belli olur. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Senior Member
|
searching for:
Digitürk (42 ° + 7 °) Digil alb ( 16 full (super sport digi gold ,big brother) Tring TV (16E) pink Total TV (16E) hrt Hotbird full Eurobird arabsat SKY Italia (13E) SKY UK (28E) SKY Deutschland (19E) SKY Germany/SKY Germany Extra (19E) BHT Bosnia TV (16E/12W) HRT (13E/4W) Skylink CZ (23E) | 8 Skylink CZ Premium (23E/19E) Canal+ Nederland (19E/23E) TV Vlaanderen (19E/23E) Canal+ France (19E) etc |
|
|
|
|
|
#60 | ||
|
Senior Member
|
Quote:
Quote:
![]() server hızımız 1000 mbit (1 gb) e cıkmıştır Ödeme sadece PayPaldan kabul edilir Serverden Faydalanmak İsteyen Arkadaşlar Msn Adresimi Ekleyebilir >>>>>>> Güncel <<<<<<< Last edited by matrix007; 10-06-2010 at 08:42 PM. |
||
|
|
|
![]() |
| Tags |
| full, hd, mgbit, ubuntu, vps |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|