|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
modlara soyluyorum bu sahısı ben msnıme ekledim ve agza alınmayacak kufurler edıp. a..na koy...m senin ne işin olur serverla filan gibi daha bircok sey yazdı. ben boyle seviyesiz kişiliksiz bir cocukla karsılasmadım. ailesinden aldıgı ahlak 1 numara. yakısmıyorsun buraya sana bilgi almak istediğimi yazmama ragmen kafan almamıs hala ne istiyorsun diye yazıyorsun. Bak benim bir okulum var ozurlu cocuklara otizime dawn sendromu cocuklara egitim veriyorum bi ara ugra DAHA NE DIYEYIMKI SANA..... Karsında kimvar yası ne neden eklemiş bakmadan etmeden yazıyorsun.Ayıp ayıp yazık sana
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Junior Member
|
servere 2 saattir kullanıyorum
16 derecedeki paketler total digi alb pink media tring digital 9 derece zee tv paketi seyredilmekte kanal açılışlarıda hızlı diğer uydulara baktıkça farklı paket varsa yazmaya çalışaçagım platinserver arkadaşada hizmetlerinden dolayı teşekkürler |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
|
servere 2 saattir kullanıyorum
16 derecedeki paketler gelmekte pink tring total digital albania 9 drece zee tv |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Junior Member
|
tekrar oldu
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Banned
|
teşekkürler arkadaşım şerefsiz arkadaşlara kapak olsun...
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Banned
|
ArkadaŞlar yiilik 100 tl degİl 120 tl'dİr
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Junior Member
|
arkadasım serverla ılgılı bılgı atarmısın
loverpistolll@hotmail.com |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Banned
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Banned
|
BUNDAN SONRA KİMSEYE PM YOLU İLE TEST VERİLMEYECEKTİR jack_graves DENEN ARKADAŞA TEST VERDİK ADAMA BANA ALSANDA ALMASANDA BİR CEVAP VER DEDİK AMA BİRDAHA DÖNME ZAHMETİNDE BULUNMADI ADAM YANİ İLLAKİ BU TÜR İNSANLAR İÇİN HAFTALIK ÜCRETLİ TESTMİ SATMAK GEREKİYOR ANLAMIYORUM BU TÜR İNSANLAR YÜZÜNDEN İNSANLARA TEST VEREMEZ DURUMA GELDİK...
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| açık, full, localar7 or 24, salon, ve |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|